Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2 (video)

Χωρίς τίτλοΜετά από ένα δραματικό τελευταίο ημίωρο, Θεσπρωτός και ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Στο πρώτο μέρος ο Θεσπρωτός είχε κλασικές ευκαιρίες με δύο κεφαλιές του Πανταζή κι ένα καλό σουτ του Σκούφαλη, αλλά το ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ.

Στο 51΄ο Σιάννης με όμορφο συρτό σουτ εκτός περιοχής έβαλε φωτιά στο Στάδιο Ηγουμενίτσας. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μπαλάφα (63′) .Δέκα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Τσέτσιλας σφύριξε πέναλτι για την ΑΕ, ενώ αποβλήθηκε και ο Μηνάς.

Ο Γραβάνης νίκησε το Γκόμεζ αλλά ο Θεσπρωτός δεν είχε πει την τελευταία λέξη του. Ο Σιάννης με νέο γκολ (κεφαλιά αυτή τη φορά) έκανε το 2-2 στο 81′. Στα τελευταία λεπτά είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες, χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Γκόμεζ, Ασωνίτης, Σταυρίδης (Kάλλος 77′), Μηνάς, Μπάρκας, Μητσέλος, Ντόκος, Μώκος, Σιάννης (Παππάς Σ. 89′), Σκούφαλης, Πανταζής (Kοσμίδης 80′).

ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλινς, Παγώνης (70′ Βασίλιεβιτς), Χούσος, Στάντσεβιτς, Καβαλλάρης (Μπαλάφας 53′), Γραβάνης (Ραμπαβίλας 87′)

*thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected