Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ – Παναχαϊκή (2-0) Βασικός ο Μουλόπουλος

6d8f099c04c038a0e986fa491a11f809_LΟι «βυσσινί» κατάφεραν να επικρατήσουν των Αχαιών σε φιλική αναμέτρηση στο «AEL FC ARENA» με πρωταγωνιστή τον Αναστασάκο – Δυο δοκάρια για τους γηπεδούχους

Θετικό πρόσημο σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι για την Λάρισα καθώς ύστερα από την καλή εμφάνιση και την ισοπαλία με την ΑΕΚ την Τετάρτη (17/9), μια ημέρα αργότερα υποδέχτηκε την Παναχαϊκή και επικράτησε με 2-1, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πως θέλουν ακόμα πολύ δουλειά.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 21’ όταν ο Μπιλά έκανε τη σέντρα και ο Αναστασάκος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον πορτιέρο των Αχαιών, Παπαδόπουλο. Ωστόσο, οι Πατρινοί αντέδρασαν άμεσα και στο 28’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Πατηνιώτης έκανε το δυνατό σουτ, είδε την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι «βυσσινί» κυριάρχησαν και είχαν δυο δοκάρια μέχρι να πετύχουν το δεύτερο τέρμα τους. Συγκεκριμένα, στο 37’ ο Μελισσάς έκανε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πινδώνη με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η φάση του 40ου λεπτού με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Τελικά, οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν καθώς στο 41’ ο Μπιλά έκανε την μπαλιά στον Αναστασάκο που σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Όσο για την εικόνα του αγώνα στην επανάληψη, ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του πρώτου μέρους καθώς ο ρυθμός έπεσε αισθητά και οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν… είδος προς εξαφάνιση.

ΑΕΛ: Καρακούτσης, Μουλόπουλος, Έσπιν, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Φορνέρ, Δεινίπαπας, Μπιλά, Αναστασάκος. Έπαιξαν και οι: Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπαλογιάννης.

Παναχαϊκή : Παπαδόπουλος, Χούσας, Μπαρούτας, Κάργας, Σούλης, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Πατινιώτης, Κωστούλας, Πλέγας, Μασούρας. Έπαιξαν και οι: Σκερλετίδης, Χαρτσιάς, Τρίγκας, Μαζιώτης, Σαμπατάκος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected