Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ηρακλής Ελευθεριάδης – Ο MVP της 1ης αγωνιστικής με ρεκόρ ψήφων!

ceb5cebbceb5cf85ceb8ceb5cf81ceb9ceb1ceb4ceb7cf82Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ιδανικότερο ξεκίνημα φέτος για την ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής αυτή την εβδομάδα καθώς καταμετρήθηκαν 2619 ψήφοι σε 10 περίπου ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

MVP της 1ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Ελευθεριάδης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να βάλει για…δήμαρχος καθώς συγκέντρωσε 1099 ψήφους! Ο μεσοαμυντικός της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου είναι η πρώτη δεδομένη συμμετοχή για το 2ο All Star Game των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που όπως και πέρσι, θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Αλέξανδρος Ζούρκος του ΦΑΣ Νάουσα (σκόρερ και των δύο τερμάτων κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας), ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος του Εθνικού Κλειδιού, που ξεχώρισε στην ευρεία νίκη της ομάδας του στο γήπεδο της Κουλούρας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2619 αναγνώστες μας :

Ηρακλής Ελευθεριάδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  1099 ψήφους – 41.96%

Αλέξανδρος Ζούρκος (ΦΑΣ Νάουσα) 678 ψήφους – 25.89%

Σωτήρης Παπαδόπουλος (Εθνικός Κλεδιού)  228 ψήφους –  8.72%

Αντώνης Κουκουράκης (ΑΣ Ειρηνούπολης)  221 ψήφους – 8.45%

Γιάννης Δασκαλίδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου)  157 ψήφους – 5.99%

Κώστας Πιπιλιάρης (ΑΕ Καψόχωρας)  128 ψήφους – 4.90%

Γιώργος Μαρτσέλος (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  64 ψήφους – 2.45%

Τις υπόλοιπες 44 ψήφους πήραν οι Γρηγόρης Αργυρίου (ΑΣ Ειρηνούπολης), Γιώργος Κλάψης (Ατρόμητος Διαβατού), Γιώργος Κανδηλίδης (ΑΕ Χαρίεσσας) και Ηλίας Σιδηρόπουλος (Άτλας Ζερβοχωρίου)

*Η βράβευση του Ηρακλή Ελευθεριάδη θα γίνει στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης 24/9 ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τον ΦΑΣ Νάουσα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected