Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης 1-0

10710885_782734788432231_5765023112068834632_n

Μία πολύ μεγάλη νίκη με αντίπαλο μία ομάδα με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές πέτυχε σήμερα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Οι “ασπρόμαυροι”, μετά το εντυπωσιακό “διπλό” στο Διαβατό απέδωσαν εξαιρετικά και στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, κάνοντας υπερήφανους τους φίλους της ομάδας που έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι και ενώ θα περίμενε κανείς πως θα είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, παρουσιάστηκαν “χλωμοί”, δεν είχαν τις λύσεις και το αγωνιστικό πλάνο που εμφάνισαν στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας και μοιραία ηττήθηκαν από έναν ΠΑΟΚ που…έτρωγε σίδερα! Κι αυτό γιατί αρκετές ήταν οι μονομαχίες που κερδήθηκαν από τους γηπεδούχους και σε μία από αυτές σημειώθηκε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Γιώργου Μπουκλά του Α. στο 33ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Τυριακίδης αναγκάστηκε να προβεί στην πρώτη του αναγκαστική αλλαγή στο 27′ όταν ο Γιάννης Βαλδήρ τραυματίστηκε (εκφράζονται φόβοι για θλάση) και στη θέση του πέρασε ο Αλέξης Παπαδόπουλος αλλάζοντας τα πλάνα που είχε εξ αρχής σχεδιάσει. Παρά τις προσπάθειες για να κάνουν το παιχνίδι τους, οι πρωταθλητές έπεφταν δύο και τρεις πάνω στη φάση και έκλεψαν πολλές φορές μπάλα ανακόπτοντας τις όποιες προϋποθέσεις για τους “πράσινους”.

Η φάση που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο 33′ όταν ο Πατατούκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Χαρισούδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία και ο Γιώργος Μπουκλάς με προβολή νίκησε τον Σεϊτανίδη για να κάνει το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο τερματοφύλακας μάλιστα του ΑΣ Ειρηνούπολης κατέγραψε κάποιες πολύ καθοριστικές επεμβάσεις στο παιχνίδι, όταν ο ΠΑΟΚ (με εκφραστή τον Σπύρο Κίτσα κυρίως) έβγαινε με πολλές αξιώσεις στην κόντρα ειδικά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν για την ισοφάριση.

Ως συμπέρασμα από τη σημερινή αναμέτρηση θα πρέπει να τονίσουμε πως ο ΠΑΟΚ για ακόμη χρονιά δείχνει πως έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει παρά το γεγονός πως έφυγαν αρκετοί από τους παίκτες που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια. Η νέα αυτή “φουρνιά” παικτών φαντάζει ως ικανή να αναπληρώσει επάξια τους αποχωρήσαντες και με τη σημερινή τους εμφάνιση φωνάζουν “παρόν” στη διεκδίκηση και του φετινού τίτλου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα που χτίστηκε με ότι καλύτερο υπήρχε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, “φωνάζει” από μακριά πως θέλει το χρόνο της για να παρουσιάσει αυτό που πρεσβεύει άλλωστε το πλούσιο ρόστερ της αλλά και που επιθυμούν τόσο οι διοικούντες όσο και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Εξυπακούεται πως η ήττα αυτή δεν είναι η καταστροφή, αφού όπως έχει δείξει το παρελθόν, κανείς δεν πήρε ή έχασε τον στόχο από τη δεύτερη αγωνιστική…

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Νατσιούρα

10603686_782735458432164_3925940995349401160_n

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Κούκλας Γ., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Λ., Λαδάς, Τζέπης, Χαρισούδης (81′ Μπουκλας Αν.), Κίτσας Σ. (72′ Μπουκλάς Αλ.), Κίτσας Θ., Μαρτσέλος Γ. (66′ Κούκλας Α.), Πατατούκας.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Μανδάλης (59′ Σπυρίδης), Αργυρίου, Βαλδήρ (27′ Παπαδόπουλος), Τζεϊρανίδης (46′ Παντζαρτζίδης Ν.), Τενεκετζή, Συμεωνίδης, Κουκουράκης, Έξαρχος, Σαμψωνίδης, Πέτγαζλης.

*φωτ. από τη σελίδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected