Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυρσός Γρεβενών 2-0 (photos)

DSC04240

Την δεύτερη νίκη του στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, καθώς επικράτησε με 2-0 του Πυρσού Γρεβενών και διατηρήθηκε στην 1η θέση μαζί με Κοζάνη, Αναγέννηση Άρτας και Τρίκαλα.

Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, προσπαθώντας με ορθόδοξο τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα ήταν στο 14ο λεπτό, όταν ο Παυλίδης άνοιξε ωραία στον Μακράκη που έκανε το σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Κοσμίδης έδιωξε με τα πόδια.

DSC04238

Η πρώτη και… μοναδική καλή στιγμή για τον Πυρσό καταγράφηκε στο 17ο λεπτό, με τον Σακελλαρίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κιοσέογλου. Ο Αχιλλέας είχε δύο καλές στιγμές ακόμα στο πρώτο 45λεπτο, όμως ο Κοσμίδης είπε «όχι» στα δυνατά σουτ των Δερμίση (33’) και Μακράκη (35’).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παυλίδη από τον Δημητριάδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπύρος Μακράκης και έκανε το 1-0 για τον Αχιλλέα.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας δεν απειλήθηκε καθόλου και στο 68’ ο Κοσμίδης πραγματοποίησε καταπληκτική απόκρουση με τα ακροδάχτυλα στο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Νάκα. Στο 80ο λεπτό πέρασε στον αγώνα ο Νίκος Ραπτόπουλος και ένα λεπτό αργότερα, το γυριστό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, ο Αχιλλέα «σφράγισε» τη νίκη στο 88ο λεπτό, όταν ο… σπεσιαλίστας Βασίλης Νάκας με εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Κοσμίδη και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

DSC04232

Οι συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τσαγκαράκης,Δημητρίου, Οικονόμου, Παυλίδης, Καραγκούνης (90’ Γελαδάρης), Γασπαράτος (46΄ Νάκας), Κοτσιαρίδης (80΄ Ραπτόπουλος), Μακράκης.

Πυρσός Γρεβενών (Γιώργος Γεωργιάδης): Κοσμίδης, Δημητριάδης, Μπόζαρης, Θ. Λάλος, Κυριακίδης, Τσάτσος, Τζερεμές (58΄ Καρράς), Χαραλαμπίδης, Π. Λάλος (80΄Αποστολίδης), Κιοσέογλου, Παπακώστας (72΄Δούμας).

*Αντώνης Χατζηιωάννου, εφημερίδα “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” Πιερίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected