Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Ατρόμητος Διαβατού 1-2

Μία νίκη…εμπειρίας αλλά της δεδομένης κλάσης του Μάκη Σπανού πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος Διαβατού, επικρατώντας με 2-1 στην Καψόχωρα κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο 33χρονος επιθετικός, πέτυχε στο 72′ το γκολ της αγωνιστικής, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα βρήκε στο τείχος και πριν αυτή σκάσει στο έδαφος, έφυγε με δύναμη από τα πόδια του παίκτη – προπονητή της ομάδας, σημαδεύοντας τις…αράχνες στο “Γ” τις εστίας.

Το γκολ αυτό έκρινε και τη σημερινή παρθενική για το πρωτάθλημα εμφάνιση της ΑΕ Καψόχωρας μπροστά στο κοινό της. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι μαχητικοί και ειδικά στο πρώτο μέρος, έβαλαν δύσκολα στην εκ των πραγμάτων πιο έμπειρη ομάδα του Διαβατού. Οι “κυανόλευκοι” μάλιστα πραγματοποίησαν το πιο ιδανικό ξεκίνημα στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 8′ ο Γιώργος Τσακαλίδης εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και η κακή εκτίμηση της άμυνας και τερματοφύλακα έφερε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μεντεσίδη δίνοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν στη συνέχεια, πίεσαν περισσότερο τους “κυανόλευκους” χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση στα καρέ του Δημόπουλου. Πριν όμως οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους, οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να ισοφαρίσουν από τα 11 βήματα. Εκτελεστής ο Γιώργος Πιπιλιάρης, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο 45λεπτο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επανάληψη είχε διαφορετική εικόνα και στο διάστημα αυτό σημειώθηκαν οι πιο πολλές συγκινήσεις. Στο 61′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μουσκεφτάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μία εξέλιξη που εκ των πραγμάτων έγερνε την πλάστιγγα προς τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με το αριθμητικό πλεονέκτημα, αποκτούσαν αβαντάζ για τη συνέχεια.

Στο 65′ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή και στο 72′ σημειώθηκε η φάση που σας περιγράψαμε στην αρχή του ρεπορτάζ και που μας λυπεί ιδιαίτερα καθώς δεν είχαμε τον ανάλογο εξοπλισμό για να καταγράψουμε τη φάση…

Στο 75′ ήταν η σειρά των “κυανολεύκων” να μείνουν με 10 παίκτες, με τον Γιώργο Συμεωνίδη να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια δεχόμενος τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Καραντώνη.

Το χρονικό διάστημα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις και ο Ατρόμητος πήρε μια σπουδαία νίκη, που αποκτά μεγαλύτερη σημασία τόσο για το ότι αντιμετώπισε μια ομάδα με ενθουσιασμό και πάθος, όσο και για το γεγονός πως ήρθε μετά από την βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Τσαλαμπάνας (78′ Γιοβανόπουλος), Πιπιλιάρης Γ., Μουσκεφτάρας, Γρίβα, Μαυρίδης Μ. (75′ Χαρισόπουλος), Τσολακίδης, Πιπιλιάρης Μ., Σκούρα, Πιπιλιάρης Κ., Μαυρίδης Δ. (65′ Βαβλής).

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Καμπάς, Φαρμάκης, Αρβανιτίδης, Λιλιόπουλος, Ασλάνογλου, Χασάν (61′ Μαυρίδης), Συμεωνίδης, Σπανός, Παγγούρας.


 

*Παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καραντώνη εξέφρασε με δηλώσεις του στο Imathia Sports News ο πρόεδρος της ΑΕ Καψόχωρας, κ. Βασίλης Νικολόπουλος. Χαρακτήρισε αναίτια τα διαρκή σφυρίγματα στο δεύτερο μέρος, που σύμφωνα με τον ίδιο προκάλεσαν εκνευρισμό στους παίκτες του.

**Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, άπαντες στον Ατρόμητο Διαβατού φόρεσαν τα…καλά τους για να μεταβούν στη γαμήλια δεξίωση του συμπαίκτη του Σάκη Μπάκανου, που νυμφεύτηκε την καλή του μετά από τόσα χρόνια που την…ταλαιπώρησε!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected