Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (0-1) Για 90′ ο Μισαηλίδης

71270007a813c4e86e6ae8943af9060b_LΠαρά το γεγονός πως ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες οι φιλοξενούμενοι πήραν το «διπλό» χάρη στο τέρμα του Μαρκόπουλου

Όλη η… ουσία στο ματς της Θύελλας Φιλώτα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ήταν στο δεύτερο 45λεπτο με το… μενού να περιλαμβάνει δυο κόκκινες, ένα δοκάρι κι ένα γκολ. Συγκεκριμένα, στο 48’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τριανταφυλλίδης αφήνοντας το Βυζάντιο με 10 παίκτες. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 73’ με τον Μαρκόπουλο να νικάει τον Κοντογουλιδη.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι είδαν ακόμη έναν παίκτη τους να αποβάλλεται καθώς στο 75’ ο Σουμουλίδης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων, που λίγο έλειψε να πάρουν τον βαθμό όταν στο 87’ ο Μπαμπάρης είδε την μπάλα ύστερα από το σουτ που επιχείρησε, να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Θύελλα Φιλώτα : Κοντογουλίδης, Κιοσκερίδης (78’ Σιδηρόπουλος Χρ.), Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Σιδηρόπουλος Γ., Έλκας, Στασινόπουλος (49’ Μαρκόπουλος), Μισαηλίδης, Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης (58’ Βελλίδης), Κόλα.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος : Σουμουλίδης, Κωνσταντινίδης, Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος (75’ Παπαδόπουλος), Σπυρίδης (63’ Φωτόπουλος), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταγματζίδης (49’ Γεωργαντέλης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected