Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΓΑΣ Κοπανού 1-2

24-9 002Μεγάλη νίκη-πρόκριση πέτυχε σήμερα ο ΓΑΣ Κοπανού, επικρατώντας με 2-1 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, αποκλείοντας από τη συνέχεια της διοργάνωσης τον Αγροτικό Αστέρα που αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνικής.

Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα, που φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη για το πρωτάθλημα της Α2, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν αλλά και τις απουσίες των γηπεδούχων. Έπαιξαν έξυπνα τις αντεπιθέσεις και με τέρματα των Κοσμίδη (7′) και Βασίλη Σιδηρόπουλου (58′) πήραν το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στην αναμέτρηση, ωστόσο υστέρησαν στην τελική προσπάθεια, κάτι που πέτυχε στο έπακρο η ομάδα του Κοπανού με τις δύο ομάδες μάλιστα να έχουν από ένα δοκάρι σε εκτελέσεις φάουλ.

24-9 004

Φάσεις και γκολ

7′ Δυνατή κεφαλιά του Φεζουλά από καλή θέση, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

28′ ΓΚΟΛ! Ο Κοσμίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην αριστερή πλευρά της άμυνας των γηπεδούχων και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (0-1)

30′ Έντονες διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους, με τον Φεζουλά να πέφτει στο έδαφος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον ρέφερι της συνάντησης να υποδεικνύει φάουλ.

47′ Εκτέλεση κόρνερ του Χάμπαλη, κεφαλιά του Αβετίδη αποκρούει με υπερένταση το Αντιφάκος.

52′ Εκτέλεση φάουλ του Χάμπαλη, η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο αμυντικό, χτυπά το δοκάρι και περνά κόρνερ.

55′ Εκτέλεση φάουλ του Τόσκα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χρήστου Λίκα.

56′ Δυνατό σουτ του Κατσαπελίδη εκτός περιοχής, νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Αντιφάκου.

58′ ΓΚΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χάμπαλη, η μπάλα στα δίχτυα του ΓΑΣ (1-1)

60′ ΓΚΟΛ! Άμεση απάντηση για τους φιλοξενούμενους, ο Βασίλης Σιδηρόπουλος με ωραίο πλασέ στη μικρή περιοχή κάνει το 1-2.

63′ Σύγχυση στην άμυνα του ΓΑΣ, ο Φεζουλάς κάνει το σουτ η μπάλα όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

78′ Δυνατό σουτ του Χρήστου Οικονόμου, εντυπωσιακά ο Αντιφάκος κρατά τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.


24-9 008

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπέκα και Βαλκάνο

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χ., Ρηγόπουλος, Αβετίδης, Χάμπαλης,  Οικονόμου Α., Κατσαπελίδης, Φεζουλάς, Νικολαϊδης (73′ Σαμψωνίδης), Λίκα Μ., Τσανασίδης (73′ Κοτσογιαννίδης), Σουλιώτης (46′ Οικονόμου Χ.).

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Μποζίνης, Πάλας (66′ Μποζίνης), Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος Θ. (83′ Δούμος), Λάιος, Κοσμίδης, Γατουρτζίδης, Σιδηρόπουλος Β.(90′ Κοκορόζης),  Τόσκα, Δάιος.

*με στοιχεία από το agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected