Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Η απόλυτη…τρέλα! Η απόκτηση Γόγολου έφερε την παραίτηση Καλαϊτζίδη!

kalaitzidis_aris_610x400Το μοναδικό πράγμα που έλειπε στον Άρη αυτή την στιγμή είναι να…διαλυθεί και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έθεσε προφορικά την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας, καθώς αντέδρασε στην απόκτηση του Σπύρου Γόγολου, με τον οποίο συμφώνησε ο Γιώργος Γαλανός χωρίς την σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων είχε απορρίψει την συγκεκριμένη περίπτωση του 36χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά ο Γιώργος Γαλανός αποφάσισε να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής χωρίς την έγκριση του προπονητή. Ο κ. Καλαιτζίδης επικοινώνησε με τον κ. Γαλανό και του είπε χαρακτηριστικά: «Αφού βρήκες αμυντικό, ψάξε να βρεις και προπονητή, εγώ δεν ανέχομαι να μου επιβάλλει κανένας ποιον ποδοσφαιριστή θα έχω στην ομάδα».

Απίστευτες πραγματικά καταστάσεις με απρόβλεπτες εξελίξεις καθώς ήδη υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να μεταπείσουν τον προπονητή, ενώ την ίδια στιγμή έχει τεθεί εκ νέου θέμα… Γαλανού στον ΑΣ που επίσης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτή την εξέλιξη καθώς το ΔΣ του ΑΣ θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

allaboutaris.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected