Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Εθνικός Κλειδιού 4-1

Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε την Τετάρτη (24/9) ο ΑΣ Ειρηνούπολης, επικρατώντας του Εθνικού Κλειδιού στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της χθεσινής αναμέτρησης και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τόσο τις δικές της ευκαιρίες όσο και τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων, την αποστολή των οποίων αποτελούσαν 11 μόλις ποδοσφαιριστές!

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις επιτυχίες με σκόρερ τους Θοδωρή Πέτγαζλη και Κώστα Έξαρχο, οι οποίοι προηγούνται μάλιστα και στη σχετική λίστα των “γκολεαδόρ” του Κυπέλλου με 4 και 3 γκολ αντίστοιχα.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Έξαρχος, ο οποίος στο 27′ ευστόχησε από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κέρδισε ο Χάρης Συμεωνίδης. Παρά την πρωτοπορία στο σκορ, οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ωστόσο οι όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν είτε δεν βρήκαν στόχο είτε σταμάτησαν πάνω στον Γιώργο Μυλωνά, ο οποίος είχε αρκετές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Στο 60′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με σκόρερ και πάλι τον Έξαρχο, ο οποίος σταμάτησε ωραία τη μπάλα μετά τη σέντρα του Νικουράτζε και με πλασέ έκανε το 2-0. Η επιθετικότητα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο επόμενο διάστημα, με τη σειρά να παίρνει ο Θοδωρής Πέτγαζλης που ευστόχησε αρχικά στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (75′) και στη συνέχεια με ωραία κεφαλιά στο 87′.

Το γκολ της τιμής για τους “κυανόλευκους” πέτυχε στο 89′ ο αρχηγός Θεοδόσης Περηφανόπουλος, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην εκτέλεση φάουλ του Κιρικιλιανίδη και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Κωστούλη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Αργυρίου, Συμεωνίδης, Φασίδης, Τενεκετζή, Κουκουράκης, Σαμψωνίδης (65′ Μανδάλης), Πέτγαζλης, Νικουράτζε, Έξαρχος (80′ Σπυρίδης), Καρυπίδης (46′ Παπαδόπουλος).

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Δημητριάδης, Περηφανόπουλος, Πετικόπουλος, Τούνης, Πολυζόπουλος, Νικολόπουλος, Κακατάτσιος, Κιρκιλιανίδης, Τσακίρης, Παρασχόπουλος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected