Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Τo pre game της 3ης αγωνιστικής

pregame_lΑ1Μετά από τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και τα πολύ σπουδαία παιχνίδια που διεξήχθησαν για τη δεύτερη φάση του θεσμού, το ενδιαφέρον στρέφεται και πάλι στο πρωτάθλημα, με την τρίτη αγωνιστική να δεσπόζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου (27/9). Μία αγωνιστική που περιλαμβάνει εξίσου σπουδαία ματς, με το βλέμμα να στρέφεται κυρίως σε Διαβατό και Γιαννακοχώρι.

Ας δούμε τους αγώνες που περιλαμβάνει η τρίτη “στροφή” της Α1 Ερασιτεχνικής αλλά και τα τελευταία νέα σύμφωνα με το ρεπορτάζ των 16 “μονομάχων”.



lms

Το σημερινό pre game είναι μία προσφορά της Σχολής Χορού “LMS Dance Academy”, Ακροπόλεως 92 στο Μακροχώρι


ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδιού : Ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι της Ημαθίας και από τα πιο ενδιαφέροντα ανέκαθεν στο πρόσφατο παρελθόν. Ειδικότερα το αυριανό παιχνίδι, παρά το γεγονός πως είναι πολύ νωρίς ακόμη, αποκτά ξεχωριστή σημασία για τους δύο αντιπάλους, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν την πρώτη νίκη αλλά και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ ο Εθνικός επιθυμεί να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών μετά το “δύο στα δύο” στο ξεκίνημα. Ερωτηματικό για τον Δημήτρη Χαλκιά η συμμετοχή του Γιώργου Λιακόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕ Καψόχωρας και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν 4 ράμματα μετά το σκίσιμο στο φρύδι. Επιστρέφει ο Βαλάντης Τοπαλίδης, που απουσίασε για επαγγελματικούς λόγους από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα θα παρουσιαστεί η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, με μοναδικό ίσως ερωτηματικό τον Σωτήρη Παπαδόπουλο που έκανε θεραπεία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας για τους πρωταθλητές, οι οποίοι μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΣ Ειρηνούπολης (1-0), έχουν την ευκαιρία να πετύχουν το “τρία στα τρία”. Αντίπαλος ο πάντα μαχητικός και εξαιρετικός στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, Άρης που θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια με σημαντικά προβλήματα, με πιο σημαντικό εξ αυτών την απουσία του Δημήτρη Γιουρόπουλου που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στον πάγκο. Ερωτηματικό επίσης ο Έρβις Μιμίνι που χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι απουσίες των Ανδρέου και Νούσιου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Στόχος το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία ομάδα ωστόσο που στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς παρουσιάζεται με εξαιρετική ομοιογένεια, παρά την αποχώρηση σημαντικών παικτών από την περσινή χρονιά. Χωρίς προβλήματα απουσιών και ο γηπεδούχος και καιρού επιτρέποντος, αναμένεται και πάλι βροντερό παρόν από τους φίλους του ΠΑΟΚ.


Ατρόμητος Διαβατού –  Άτλας Ζερβοχωρίου : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Διαβατό. Οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική και με την ψυχολογία στα ύψη, θα παλέψουν για την πολύ σημαντική νίκη. Για τους “κυανόλευκους” επιστρέφει ο Γιώργος Συμεωνίδης, που εξέτισε την ποινή του κόντρα στον ΑΟ Μαρίνας για το Κύπελλο (5-0) ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο Γιώργος Κωστογλίδης που συνεχίζει τη θεραπεία του. Ερωτηματικά για τους Παύλο Φαρμάκη και Χρήστο Δημόπουλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θα μεταβούν πλήρεις στο Διαβατό, με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη να επιστρέφει στο γήπεδο, όπου διετέλεσε προπονητής στο ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν.

Το ρεπορτάζ του Άτλα Ζερβοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe Bar “Relax”, Κεντρικής 141 στη Βέροια


Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής τόσο λόγω της ποιότητας των δύο αντιπάλων όσο και για την παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να δίνουν εξαιρετικά παιχνίδια μεταξύ τους. Αμφότερες προέρχονται από επιτυχή αποτελέσματα (0-2 οι γηπεδούχοι στη Μελίκη, ισοπαλία στη Νάουσα κόντρα στον ΦΑΣ για τους φιλοξενούμενους), ωστόσο το πλεονέκτημα όπως είναι φυσιολογικό το έχουν οι “κυανόλευκοι” που υποδέχονται ξεκούραστοι τους “πρασίνους”, που έδωσαν μεγάλη μάχη μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, αγωνιζόμενοι 120 λεπτά κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα. Μάλιστα ο Γιώργος Ντάμτσιος μετρά ήδη αρκετά προβλήματα για το παιχνίδι του Γιαννακοχωρίου καθώς αμφίβολοι είναι εκτός του ίδιου (τραυματίστηκε σε μία φάση στην παράταση) και οι Ηρακλής Ελευθεριάδης και Δημήτρης Σούρλας, με τον δεύτερο μάλιστα να “σφίγγει τα δόντια” την Τετάρτη και να περνά αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Επιστρέφουν ωστόσο οι Κώστας Ακρίβος και Βασίλης Παπαδόπουλος, που εξέτισαν τις ποινές τους.

298969_292256067453307_1374829657_n

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον”, στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης


ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΦΑΣ Νάουσα : Τον νεοφώτιστο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, τρεις μέρες μετά την “δια πυρός και σιδήρου” πρόκριση για το Κύπελλο κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (2-4 στα πέναλτι). Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξουν την έκπληξη κόντρα στον σαφώς ποιοτικότερο αντίπαλο, ωστόσο η έναρξη του Εφηβικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας στο οποίο συμμετέχει ο σύλλογος, μειώνει κατά πολύ τις επιλογές του προπονητή Κώστα Κατσώνη. Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός τεχνικός αποφόρτισε τους παίκτες του μετά το 120λεπτο των Τρικάλων και ελπίζει την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος που υπηρετεί στη Θήβα.


ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Ντέρμπι νεοφώτιστων στο ορεινό Βέρμιο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που από τα πρώτα δείγματα γραφής, θα αποτελέσουν ρυθμιστές του φετινού πρωταθλήματος και θα παλέψουν με μεγαλύτερο αβαντάζ για την παραμονή, κυρίως λόγω της ποιότητας που παρουσιάζουν ως ομάδες. Μπορεί αμφότερες να προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα (1-0 στο Κλειδί με τον Εθνικό και 1-2 από τον ΓΑΣ Κοπανού για το Κύπελλο αντίστοιχα), ωστόσο το αυριανό παιχνίδι αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επανέλθουν στις επιτυχίες. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ο Σάκης Γλώσσης, απόντες οι Χρήστος Χολέβας και Μπάμπης Μήτσας για τον Σάββα Αβετίδη.

mexx-logo

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe Bar “Mexx” στο Γιαννακοχώρι


ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕ Καψόχωρας : Επιστροφή στο Αγγελοχώρι για τους νεοφώτιστους, υποδεχόμενοι το Σάββατο τους κυπελλούχους Ημαθίας. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προέρχεται από την εντός έδρας επιτυχία και την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού, ενώ ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τον Σωκράτη Λαμπριανίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αποβολή στο ματς της πρεμιέρας. Σίγουροι απόντες οι Παναγιώτης Καλφούντζος (στρατευμένος) και Στέφανος Κορυτσαίος (τραυματίας), ενώ με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παραταχθεί η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη, που μεταβαίνει στο Αγγελοχώρι με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.


Φίλιππος Μέσης – Φίλιππος Μελίκης : Το ντέρμπι των δύο Φίλιππων αλλά και των δύο…πληγωμένων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Μέσης. Οι “βυσσινί”, που μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, θα επιδιώξουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Γιάννου μάλιστα να υπολογίζει και τον Βαγγέλη Παππά που εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Άτλα Ζερβοχωρίου, όχι όμως τον Μάρκο Τζιάλι που τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην αντίπερα όχθη, ο Αντώνης Δακόπουλος προσπάθησε να…ταρακουνήσει τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να δουλέψει περισσότερα στα τελειώματα, την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας στα πρώτα επίσημα παιχνίδια φέτος.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής (Σάββατο 27/9), με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (2) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (10)

ΑΕ Χαρίεσσας (14) – Εθνικός Κλειδιού (1)

ΑΣ Ειρηνούπολης (8) – ΑΕ Καψόχωρας (12)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (9) – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (6)

Ατρόμητος Διαβατού (11) –  Άτλας Ζερβοχωρίου (3)

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – ΦΑΣ Νάουσα (5)

Φίλιππος Μέσης (15) – Φίλιππος Μελίκης (13)

Αχιλλέας Νάουσας (7) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (4)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected