Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Η…φωτιά σβήνει με παρέμβαση Γαλανού

7098e62eee51037147e92e9f65a86593_LΜε δήλωσή του ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» επεσήμανε πως η στελέχωση της ομάδας είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητή

Η… φωτιά που άναψε στον Άρη με αφορμή την συμφωνία του Γιώργου Γαλανού με τον Σπύρο Γόγολο, κάτι που οδήγησε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε παραίτηση, δείχνει πως έσβησε. Μετά την αντίδραση του τελευταίου να γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», τα αντανακλαστικά των ιθυνόντων της ομάδας λειτούργησαν άμεσα.

Έτσι, υπήρξαν «μεσολαβητές» με στόχο την εξομάλυνση των σχέσεων Γαλανού – Καλαϊτζίδη και την παραμονή του τελευταίου στον πάγκο των Θεσσαλονικέων. Τελικά, οι προσπάθειες φαίνεται πως έφεραν αποτέλεσμα καθώς λίγο μετά τις 11 το βράδυ ο Γαλανός με δήλωσή του υπογράμμισε πως η στελέχωση της ομάδας είναι ευθύνη μόνο του προπονητή.

«Ενημερώνουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι στην ομάδα μας -μετά από πολλά χρόνια- είναι επακριβώς προσδιορισμένοι οι ρόλοι προέδρου, προπονητή και των στελεχών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος γενικότερα. Η στελέχωση της ομάδας είναι ευθύνη του προπονητή και κανενός άλλου» επεσήμανε με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη κι όλα δείχνουν πως τα ηνία θα παραμείνουν στα χέρια του Καλαϊτζίδη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected