Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΦΑΣ Νάουσα 2-5

1920166_817297444970762_6946367447498281839_n“Αγγλικό” σκορ και ελεύθερο παιχνίδι στην Κουλούρα, με τον ΦΑΣ να επικρατεί τελικά με το εμφατικό 5-2 του ΠΑΟΚ Κουλούρας και να φτάνει τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, για ακόμη ένα παιχνίδι, δημιούργησε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία, ωστόσο αυτή τη φορά πέτυχε πέντε τέρματα και ικανοποίησε κατά πολύ με την απόδοση της. Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι πάλεψαν στο μέτρο του δυνατού, μείωσαν δύο φορές το σκορ, δεν είχαν όμως τις δυνάμεις αλλά και τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν κάτι θετικό κόντρα σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “κυανόλευκους”, που πήραν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Μουρίκι κινήθηκε από δεξιά, πάσαρε παράλληλα στον Δημήτρη Καφέ και αυτός με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Κωνσταντινόπουλο, “γράφοντας” πολύ νωρίς (2′) το 0-1. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον ΦΑΣ, πίεσε και για το δεύτερο γκολ ωστόσο Καφές και Μουρίκι δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα, που θα άλλαζε την εικόνα του αγώνα.

Αυτό το κατάφερε τελικά ο ΠΑΟΚ, με ένα τέρμα που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν το γκολ της χρονιάς για τους “ασπρόμαυρους’! Οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Τάσος Κουκλανιώτης πήρε μερικά μέτρα φόρα και σούταρε προς την εστία, με τον Σταματέλο να κάνει βήματα προς τα πίσω χωρίς να καταφέρνει να βρει τη μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα αφήνοντας εμβρόντητους όσους βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου!

Το εντυπωσιακό αυτό τέρμα ακολούθησε ένα δοκάρι από τον Τρύφων Νίκου για να έρθει στη συνέχεια το δεύτερο γκολ του ΦΑΣ (34′) με τον Δήμο Συμπεθέρη, ο οποίος με πλασέ από μέση απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντινόπουλου.

Το 1-2 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα και το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που άρχισε η αναμέτρηση. Ο Καφές και πάλι βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έκανε το 1-3 (47′), με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι όταν στο 52′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι των αμυντικών, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Παναγιώτης Δημούλτσης κάνοντας το 2-3.

Ο ΦΑΣ όμως είχε και πάλι τις λύσεις και δέκα περίπου λεπτά αργότερα κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με εκτελεστή αυτή τη φορά τον Γιάννη Μουρίκη, μετά από ωραίο συνδυασμό που κατέληξε σε τέρμα. Στο 68′ μάλιστα σημειώθηκε και πέμπτο τέρμα για τους “κυανόλευκους”, όταν ο Σαρηγιαννίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Κωνσταντινόπουλος απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Νίκου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Στο 90′ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες σε αποβολή του Τάσου Κουκλανιώτη, σε μία φάση που ο παίκτης των γηπεδούχων έπιασε τη μπάλα με τα χέρια και τον ρέφερι κ. Παυλίδη να κρίνει πως έκοψε τη πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, υποδεικνύνοντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καφές, με τον Κωνσταντινόπουλο να φαίνεται πως δεν βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα, στη συνέχεια το δοκάρι και στην επαναφορά ο έμπειρος επιθετικός την έστειλε στα δίχτυα, με τον διαιτητή όμως να μην κατοχυρώνει το γκολ ως οφ-σάιντ στον εκτελεστή του πέναλτι.

Βοηθοί του κ. Παυλίδη οι κ.κ. Ασβεστάρας και Λιόλιος.

Συνθέσεις 

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Κωνσταντινόπουλος, Κουκλανιώτης, Ιατρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζιλόπουλος, Αγγελίνας Γ. (46′ Αγγελίνας Ν.), Δημούλτσης, Ευθυμίου, Νουρής (25′ Λαφτσίδης), Δαληγκάρος Ν. (63′ Καρασαββίδης), Πετσάκου.

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ. (68′ Τσέλα), Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ιωαννίδης, Συμπεθέρης (74′ Γκέτσος), Σαρηγιαννίδης (71′ Αδαμίδης), Καφές, Μουρίκι, Νίκου.

φωτ. Χόρχε Μανουράς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected