Κατηγορίες
Γενικά

Μακροχώρι – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-3

DSCN1820Εμφατική νίκη και πολύ καλή εμφάνιση για τον Οικονόμο στην Ημαθία, παίρνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ Εθνικής. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα επικράτησε με 3-0 του Μακροχωρίου και θα υποδεχτεί τον Θεσπρωτό στην επόμενη φάση, που προσπέρασε το εμπόδιο του Πυρσού Γρεβενών, χάρη σε γκολ του Μητσέλου στο 84′.

Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” ήταν φιλότιμοι, προσπάθησαν για την ισοφάριση στο μεσοδιάστημα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου τέρματος των “πρασίνων”, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, είχαν περισσότερα τρεξίματα στο χώρο του κέντρου και έχοντας σε καλή μέρα όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, έφτασαν στο τελικό 0-3.

Ο Οικονόμος ξεκίνησε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, μετρούσε ήδη τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες αλλά και ένα γκολ. Η Ένωση στη συνέχεια ισορρόπησε, προσπάθησε αρχικά να απειλήσει με τον Δημήτρη Βούλγαρη, όμως τις περισσότερες φορές οι “πράσινοι” λειτούργησαν σωστά ανασταλτικά και απέτρεψαν κάθε κίνδυνο.

DSCN1869

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιάννης Κερλίδης προχώρησε στην αλλαγή του Χρήστου Ζωγράφου με τον Κώστα Τάνη, τον οποίο τοποθέτησε στον άξονα πίσω από τους επιθετικούς και μαζί με τον Ανδρέα Ζαχαριουδάκη δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Το τέρμα όμως του Παπαϊωάννου στο 77′ έδωσε τη..χαριστική βολή στους γηπεδούχους και την πρόκριση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μάλιστα πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Χάμο, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

8′ Σουτ του Μπαλή δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

9′ Σουτ του Σενκάι η μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κύρου.

10′ Παράλληλη πάσα του Παπαϊωάννου από δεξιά, ο Μανακούσιος που είχε προωθηθεί κάνει το σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

13′ ΓΚΟΛ! Σέντρα ακριβείας του Μπλατζέρη, ο Μπαλής με το αριστερό στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στη γωνία του Κύρου (0-1).

16′ Πάσα του Μπλατζέρη στον Παπαϊωάννου, ατομική ενέργεια του τελευταίου στον άξονα, σουτ άουτ.

19′ Εντυπωσιακή επέλαση του Μπλατζέρη, πλασέ με στόχο το Γ της εστίας του Κύρου η μπάλα όμως περνά λίγο άουτ.

21′ Σέντρα σουτ του Μπλατζέρη από αριστερά, μπλοκάρει με υπερένταση ο Κύρου.

22′ Ωραία κίνηση του Βούλγαρη στον άξονα, βγαίνει απέναντι από τον Βασιλειάδη αλλά σουτάρει στην αγκαλιά του πορτιέρο του Οικονόμου.

DSCN1860

23′ Ατομική ενέργεια του Τόλιου, σουτ από το ύψος της περιοχής η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

32′ Σέντρα του Μανακούσιου από αριστερά, ο Κύρου βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και ο Τόλιος δεν κάνει την προβολή.

45′ Εκτέλεση φάουλ του Κουμπούρα, εντυπωσιακά ο Κύρου στο Γ.

72′ Συνδυασμός τριών παικτών του Μακροχωρίου, τελικός αποδέκτης ο Ζαχαριουδάκης, ο οποίος κάνει πολύ ωραίο σουτ η μπάλα όμως περνά λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

76′ Λόμπα πάσα του Τάνη με στόχο τον Τσιούπρο, ωραία κίνηση του τελευταίου από αριστερά, το πλασέ που επιχειρεί αποκρούει σε κόρνερ ο Βασιλειάδης.

77′ ΓΚΟΛ! Κλέψιμο του Κουλτσιάκη από αντίπαλο αμυντικό, σέντρα ακριβείας από δεξιά με στόχο τον Παπαϊωάννου, κεφαλιά του τελευταίου η μπάλα στη γωνία του Κύρου (0-2)

90′ ΓΚΟΛ! Συνδυασμός τριών παικτών του Οικονόμου, ο Χάμος τελικός αποδέκτης και με πλασέ “γράφει” το τελικό 0-3.

DSCN1863Συνθέσεις

Μακροχώρι : Κύρου, Κουρτίδης, Κούκλης, Ηλιάδης, Τζέπης, Αράπης, Λεφίδης (60′ Κωτσόπουλος), Ζωγράφος (46′ Τάνης), Βούλγαρης, Ζαχαριουδάκης (75′ Πατσιαβούρας), Τσιούπρος

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Βασιλειάδης, Νάνος, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάντζιος, Τόλιος (46′ Κουλτσιάκης), Μπαλής (61′ Χάμος), Μπλατζέρη, Σενκάι (73′ Καραγκούνης), Παπαϊωάννου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected