Α ΕΠΣ Ημαθίας

Χρήστος Μπρέγκου – Ο MVP της 3ης αγωνιστικής!

DSCN9301

Μία ακόμη εβδομάδα μεγάλης συμμετοχής για την ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2601 ψηφοφόρους για τους 6 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

MVP της 3ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Χρήστος Μπρέγκου του Φίλιππου Μελίκης, μετά από μετά από εντυπωσιακή ρελάνς μετά την εμφάνιση των ποσοστών, ξεπερνώντας τον Γιάννη Μουρίκη που βρισκόταν στην πρώτη θέση καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας! Ο μέσος των ερυθρολεύκων συγκέντρωσε 961 ψήφους και είναι η τρίτη συμμετοχή για το 2ο All Star Game των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που όπως και πέρσι, θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση όπως αναφέραμε είναι ο Γιάννης Μουρίκης του ΦΑΣ Νάουσα που ήταν εξαιρετικός κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Φώτης Κρουσταλάς του Άτλα Ζερβοχωρίου, που ήταν “ογκόλιθος” στην άμυνα στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Διαβατού.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2601 αναγνώστες μας :

Χρήστος Μπρέγκου (Φίλιππος Μελίκης)  961 ψήφους – 36.93%

Γιάννης Μουρίκης (ΦΑΣ Νάουσα)  680 ψήφους – 26.15%

Φώτης Κρουσταλάς (Άτλας Ζερβοχωρίου)  372 ψήφους –  14.29%

Γρηγόρης Αργυρίου (ΑΣ Ειρηνούπολης)  273 ψήφους – 10.51%

Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος (ΑΕ Χαρίεσσας)  168 ψήφους – 6.47%

Δημήτρης Χαρισούδης (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  112 ψήφους – 4.31%

Τις υπόλοιπες 35 ψήφους πήραν οι Βασίλης Σερμπίνης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Ηλίας Σιδηρόπουλος (Άτλας Ζερβοχωρίου) και Νίκος Σύγγας (Αχιλλέας Νάουσας)

*Η βράβευση του Χρήστου Μπρέγκου θα πραγματοποιηθεί στο ματς της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Φίλιππο Μελίκης και τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (18/10)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected