Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game της 4ης αγωνιστικής

Pregame-copy1Μετά από δέκα μέρες χωρίς αγωνιστική δράση, η Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας επιστρέφει την Τετάρτη 8/10, με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο θάνατος του φίλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη (στη μνήμη του οποίου αποφασίστηκε η αναβολή όλων των πρωταθλημάτων) αποτέλεσε μία ακόμη “μαχαιριά” στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, που θρηνεί ακόμη έναν νεκρό μέσα από τη μεγάλη λίστα με τις ανθρώπινες απώλειες στη γήπεδα της χώρας μας.

Η αυριανή αγωνιστική περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι κόντρες μεταξύ ομάδων από την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας αλλά και το κλασικό ντέρμπι στη Μελίκη ανάμεσα στον Φίλιππο και τον Ατρόμητο Διαβατού. Οι ομάδες ωστόσο, λόγω της διεξαγωγής της αγωνιστικής μεσοβδόμαδα, αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, με αποτέλεσμα αρκετές από αυτές να αγωνιστούν αύριο με σύνθεση ανάγκης.

Ας δούμε τι περιλαμβάνει το ρεπορτάζ των 16 μονομάχων ενόψει των αυριανών αναμετρήσεων (η σειρά είναι σύμφωνα με τη βαθμολογική κατάταξη) :


Εθνικός Κλειδιού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Κλειδί, ανάμεσα στον γηπεδούχο Εθνικό και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι “κυανόλευκοι” αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άρης Πετικόπουλος και Σωτήρης Παπαδόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οποιαδήποτε άλλη απουσία ενόψει του αυριανού αγώνα, θα οριστικοποιηθεί λίγες ώρες πριν τον αγώνα, σε αντίθεση με τους πρωταθλητές, που μεταβαίνουν στο γειτονικό Κλειδί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της περιόδου 2012-2013


Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης : Το πιο ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι δύο γειτονικές ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μετά από αρκετά χρόνια και το γήπεδο του Ζερβοχωρίου αναμένεται να ζήσει στιγμές από παλαιότερες εποχές. Η κινητοποίηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολύ μεγάλη και μάλιστα ετοιμάζεται και πανό από πλευράς γηπεδούχων, που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μάλιστα αύριο θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στη διάθεση του έμπειρου προπονητή. Μοναδικός απών θα είναι ο Αλέξης Κοτσαγκόγκος, ο οποίος δεν κατάφερε να είναι έτοιμος, ενώ σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Κώστας Τζίμος, που τραυματίστηκε στο γόνατο και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διοίκηση της ομάδας, έχοντας ως πρόθεση την καλύτερη ψυχολογία ενόψει του τοπικού ντέρμπι, παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές, όπου κυριάρχησε η συζήτηση για το αυριανό παιχνίδι. Θυμίζουμε πως πριν την αναμέτρηση, το Imathia Sports News θα βραβεύσει τον Ηλία Σιδηρόπουλο, που επιλέχθηκε από τους αναγνώστες ως ο MVP της 2ης αγωνιστικής.

DSC_0378Το ρεπορτάζ του Άτλα Ζερβοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe Bar “Relax”, Κεντρικής 141 στη Βέροια

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Τυριακίδης με την ευκαιρία της διακοπής, έδωσε βαρύτητα σε επιμέρους τομείς που η ομάδα πρέπει να δουλέψει περισσότερο και τόνισε στους ποδοσφαιριστές την αναγκαιότητα για νίκη στο αυριανό παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που αποτελεί σημαντικό “κρίκο” στο φετινό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Γιάννη Βαλδήρ, Στέφανο Κορυτσαίο και Βαγγέλη Παντζαρτζίδη που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, ενώ απών θα είναι και ο Παναγιώτης Καλφούντζος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Κανονικά στην αποστολή ο Γιώργος Τζεϊρανίδης, που επέστρεψε στις προπονήσεις.


ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ένα ακόμη ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, με τον ΦΑΣ να υποδέχεται στο ΔΑΚ της πόλης τον νεοφώτιστο ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα προέρχεται από την ευρεία σε έκταση νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας και ο νεαρός προπονητής θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον στρατευμένο Βαγγέλη Αβραμόπουλο, ο οποίος ωστόσο θα μπορεί να δώσει το παρόν στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας. Κανονικά στην αποστολή και οι Δημήτρης Καφές και Νίκος Σαρηγιαννίδης, που απουσίασαν προληπτικά από δύο προπονήσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Σάκης Γλώσσης προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον έμπειρο προπονητή να μην υπολογίζει τους Χρήστο Κακούδη και Ανδρέα Βαϊναλή που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

mexx-logo

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe “Mexx” στο Γιαννακοχώρι


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Επιστροφή στην στα Τρίκαλα για τον Μέγα Αλέξανδρο, που υποδέχεται αύριο τον νεοφώτιστο ΠΑΟΚ Κουλούρας. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξει τη δεύτερη νίκη της σεζόν, με τον νεαρό τεχνικό να μην υπολογίζει τον Γιώργο Παντριά που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Σούρλας που εξακολουθεί και ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” Κώστας Κατσώνης δεν έχει ανακοινώσει την αποστολή που θα μεταβεί το μεσημέρι της Τετάρτης στα Τρίκαλα, η οποία θα προκύψει μετά την απογευματινή προπόνηση.

298969_292256067453307_1374829657_n

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕ Χαρίεσσας : Ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Αγία Βαρβάρα, με τον νεοφώτιστο Αγροτικό Αστέρα να υποδέχεται την ΑΕ Χαρίεσσας. Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, με τον Σάββα Αβετίδη να μην υπολογίζει τους Αντώνη Χολέβα και Αλέξη Οικονόμου που είναι τραυματίες και τον Δημήτρη Χαλκιά να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για το ποιοι και πόσοι θα είναι στην αποστολή, κυρίως λόγω επαγγελματικών και σχολικών υποχρεώσεων. Σε καλύτερη κατάσταση ο Γιώργος Λιακόπουλος, που αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.


Φίλιππος Μέσης – Αχιλλέας Νάουσας : Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους “βυσσινί”, που υποδέχονται την Τετάρτη 8/10 τον Αχιλλέα της Νάουσας. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα της σεζόν, ωστόσο ο Γιάννης Γιάννου θα έχει και αύριο περιορισμένες επιλογές στην αποστολή, καθώς αυτήν αποτελούν 13 στο σύνολο ποδοσφαιριστές. Στην αντίπερα όχθη, ο Τάσος Μπράτσης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φώτη Στεργίου που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία των Κώστα Τσιάκου και Δημήτρη Σαμαρά που σπουδάζουν εκτός Ημαθίας.


Φίλιππος Μελίκης – Ατρόμητος Διαβατού : Μία ακόμη σπουδαία αναμέτρηση στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική. Ο “ερυθρόλευκος” σύλλογος, που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη (την πρώτη στο πρωτάθλημα) κόντρα στον Φίλιππο Μέσης, υποδέχεται τον “πληγωμένο” Ατρόμητο, που πραγματοποιεί μέτριο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν. Ο Αντώνης Δακόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ, ενώ μοναδικός απών για τους φιλοξενούμενους θα είναι ο Γιώργος Συμεωνίδης, που αναχώρησε πρόσφατα για σπουδές στη Βουλγαρία. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καιρού επιτρέποντος, θα προσελκύσει αρκετούς φιλάθλους και των δύο ομάδων.


ΑΕ Καψόχωρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : “Κιτρινόμαυρο” ντέρμπι στην Καψόχωρα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Πολύ σημαντική η νίκη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, κάτι που γνωρίζουν αμφότεροι οι προπονητές, που φέτος έχουν διπλή ιδιότητα μαζί με εκείνη του ποδοσφαιριστή. Ο Μπάμπης Πιπιλιάρης για τους γηπεδούχους θα έχει άπαντες στη διάθεση του για την αυριανή αναμέτρηση, σε αντίθεση με τον ομόλογο του Δημήτρη Γιουρόπουλο, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Δημήτρη Μωραϊτη, Έλτον Τσέκα και Έρβις Μιμίνι που είναι τραυματίες αλλά και των Χρήστου Τσίπη του Α. (σπουδές) και Γιώργου Δαρδακούλη (ίωση).


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 4ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η θέση των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα :

Εθνικός Κλειδιού (5) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (1)

ΑΕ Καψόχωρας (12) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (13)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (7) – ΑΕ Χαρίεσσας (14)

Άτλας Ζερβοχωρίου (2) – ΑΣ Ειρηνούπολης (4)

ΦΑΣ Νάουσα (3) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (10)

Φίλιππος Μελίκης (9) – Ατρόμητος Διαβατού (11)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (6) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)

Φίλιππος Μέσης (15) – Αχιλλέας Νάουσας (8)

δείτε εδώ την στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected