Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 1-0

Τρεις βαθμοί “χρυσάφι” και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα απέσπασε σήμερα η ΑΕ Καψόχωρας, φτάνοντας τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τη 10η θέση. Η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη πέτυχε το μοναδικό τέρμα που έκρινε τη συνάντηση και που αποδείχτηκε τελικά καθοριστικό, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι κινήθηκε σε ρηχά νερά από πλευράς θεάματος, με μοναδικό στόχο για τις δύο ομάδες να κρατήσουν το μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, ήταν φανερό όμως ότι έλειψε το καθαρό μυαλό αλλά και το κάτι παραπάνω στις μονομαχίες, τις περισσότερες από τις οποίες κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Σε ένα παιχνίδι που οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στα καρέ, αυτός που θα πετύχαινε τέρμα θα είχε και το πλεονέκτημα, όπως και τελικά έγινε στη σημερινή αναμέτρηση.

Το γκολ που τελικά έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μπάμπης Πιπιλιάρης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο γιος του Κώστας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Το τέρμα αυτό “έκοψε” τα πόδια των φιλοξενούμενων, που δέχτηκαν την ψυχρολουσία λίγα δευτερόλεπτα πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πρόσεξαν περισσότερο την ανασταλτική τους λειτουργία, παρόλα αυτά είχαν μία απίστευτη ευκαιρία στο 68′ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Σε μία φάση σημειώθηκαν τρία δοκάρια(!) με τους Δημήτρη Μαυρίδη, Μπάμπη Πιπιλιάρη και Μάριο Μαυρίδη να μην μπορούν σε εκατέρωθεν ριμπάουντ να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Δοκάρι είχε και ο Άρης στο 88′, μετά από την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Γιουρόπουλου, ενώ το παιχνίδι έκλεισε με μια καλή στιγμή του Φλόγκερτ Σκούρα, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Πιπιλιάρης Π., Πιπιλιάρης Γ., Μουσκεφτάρας, Γρίβα, Πιπιλιάρης Μ., Τσολακίδης, Μαυρίδης Μ. (72′ Τσαλαμπάνας), Σκούρα (90+1′ Παναγιωτόπουλος), Πιπιλιάρης Κ., Μαυρίδης Δ. (85′ Ζάιος)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος, Κουτσιάδης, Τσίπης Χ.Σ. (56′ Νούσιος / 77′ λ.τ. Μανουσαρίδης), Μωραϊτης, Καρασαββίδης, Ανδρέου, Παπαδόπουλος Κ., Τσέκα, Τάνης (46′ Δαρδακούλης), Γιουρόπουλος, Αραπέλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected