Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Όλα έτοιμα για το Ηράκλειο

filippos_parousiasi30Μετά από σκληρή προετοιμασία, την πολύ καλή πορεία στο κύπελλο και μια σειρά δυνατών φιλικών που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έτσι αύριο Παρασκευή 10/10 ταξιδεύει για το Ηράκλειο Κρήτης όπου το Σάββατο 11/10 στις 17:00 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΟΦΗ με διαιτητές της συνάντησης τους κυρίους Πανταζή – Συμεωνίδη – Δεληγιαννίδη.

Μοναδική απουσία για την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας ο Γιώργος Τριχόπουλος, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ ο Λετονός Μάρτινς Αμπέλε θα αγωνιστεί κανονικά μιας και εγκρίθηκε η μπλε κάρτα.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : «Πάμε σε μια ομάδα με ισχυρή έδρα. Ο ΟΦΗ φέτος έχει κάνει μεγάλη επένδυση και θέλει να κάνει ένα «άλμα» μεγαλύτερο σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Πάμε στην Κρήτη χωρίς άγχος. Το άγχος συνήθως στην πρεμιέρα το έχει ο γηπεδούχος. Εμείς θα παίξουμε αυτό που μπορούμε  και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Λυπάμαι που ο Τριχόπουλος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα αλλά από την άλλη το ευχάριστο είναι ότι η μπλε κάρτα του Μάρτινς ήρθε και θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο. Εύχομαι καλή πορεία σε όλες τις ομάδες και να είμαστε όλοι υγιείς.»

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected