Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game της 5ης αγωνιστικής

Pregame-copy1Συνεχίζεται η “δράση” στην Α1 Ερασιτεχνική και μετά την εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης (8/10), το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής της σεζόν 2014/2015. Στις δύο μέρες που μεσολάβησαν, οι προπονητές έδωσαν βαρύτητα στην αποφόρτιση των παικτών αλλά και την ανασύνταξη δυνάμεων καθώς για ακόμη μία αγωνιστική, τα παιχνίδια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ας δούμε το ρεπορτάζ των 16 μονομάχων ενόψει των αυριανών αναμετρήσεων :


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι για τους πρωταθλητές εντός της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας, καθώς μόνο στην πρεμιέρα αγωνίστηκε μακριά και συγκεκριμένα στο Διαβατό. Οι “ασπρόμαυροι” μπορεί να υπέστησαν την πρώτη απώλεια βαθμών την Τετάρτη κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού, ωστόσο κατάφεραν να επιστρέψουν μετά το αρχικό 2-0 των “κυανολεύκων” και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Μπουκλά. Αντίπαλος ο Αγροτικός Αστέρας που συνεχίζει να είναι ουσιαστικός στο φετινό πρωτάθλημα και να παλεύει κάθε παιχνίδι που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα. Απουσίες δεν υπάρχουν για τους γηπεδούχους, αντίθετα ο Σάββας Αβετίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αντώνη Χολέβα και Αλέξη Οικονόμου που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.


ΑΕ Χαρίεσσας – ΦΑΣ Νάουσα : Ένα ακόμη ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, αυτή τη φορά στη Χαρίεσσα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΦΑΣ. Οι “κιτρινόμαυροι”, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αλλά προερχόμενοι από την ήττα στην Αγία Βαρβάρα, θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους “κυανόλευκους” που μπορεί να δυσκολεύτηκαν κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου την Τετάρτη, ωστόσο πήραν τη νίκη και σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Επιστρέφει για την ομάδα του Γιώργου Σγούρδα ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος, ο οποίος απέσπασε άδεια ορκωμοσίας και θα δώσει το παρόν στο αυριανό παιχνίδι.


ΑΣ Ειρηνούπολης – Φίλιππος Μελίκης : Σπουδαίο παιχνίδι στο Αγγελοχώρι, με τον ΑΣ Ειρηνούπολης να υποδέχεται τον “πληγωμένο Φίλιππο σε ένα ματς με εκ διαμέτρου ανάγκη για τους τρεις βαθμούς. Για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη εκτός της νίκης, κίνητρο αποτελεί και μία επικράτηση με καθαρό σκορ, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μετά την μέτρια απόδοση στο Ζερβοχώρι την Τετάρτη. Στέφανος Κορυτσαίος, Παναγιώτης Καλφούντζος και Βαγγέλης Παντζαρτζίδης οι απόντες για τους γηπεδούχους, μόνο ο Δημήτρης Νεστορόπουλος εκτός αποστολής για τους “ερυθρόλευκους”, με τον νεαρό αμυντικό να δέχεται την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στο ματς της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού. Σημαντικό το κίνητρο και για το συγκρότημα του Αντώνη Δακόπουλου, με το θετικό αποτέλεσμα να αποτελεί “βάλσαμο” ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


mexx-logoΤο ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ένα από τα πλέον αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, κυρίως της αγωνιστικής εικόνας των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια. Στο ορεινό Βέρμιο, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου υποδέχεται τους “πράσινους” του Γιώργου Ντάμτσιου, που για μία ακόμη χρονιά αποδεικνύονται “σκληρά καρύδια” και από τους βασικούς ρυθμιστές του πρωταθλήματος. Ο Σάκης Γλώσσης, που έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ανδρέα Βαϊναλή που συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα ο Χρήστος Κακούδης που νιώθει καλύτερα. Αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους ο Δημήτρης Σούρλας, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο μισάωρο κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Παντριάς που εξέτισε την ποινή του.

298969_292256067453307_1374829657_n

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Άτλας Ζερβοχωρίου : Πολύ σημαντικό παιχνίδι και στο Παλαιό Σκυλίτσι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης. Ο Δημήτρης Γιουρόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Έρβις Μιμίνι που παραμένει εκτός προπονήσεων, ενώ την κόκκινη κάρτα δέχτηκε την Τετάρτη ο Κώστας Παπαδόπουλος (δεύτερη κίτρινη) και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Άτλα. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Νίκο Αλμαλιώτη, στον οποίο τοποθετήθηκαν πέντε ράμματα μετά τον τραυματισμό του στο φρύδι κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης.

DSC_0378

Το ρεπορτάζ του Άτλα Ζερβοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe Bar «Relax», Κεντρικής 141 στη Βέροια


Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Επιστροφή στο Γιαννακοχώρι για τον Αχιλλέα, με την ψυχολογία στα ύψη μετά το σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Φίλιππο Μέσης. Ο Τάσος Μπράτσης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αντιδρούν σωστά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο για το αυριανό παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χριστόφορου Γιάτσιου, ο οποίος έχει τράβηγμα στον δικέφαλο. Παρόντες εντούτοις θα είναι οι Δημήτρης Σαμαράς και Κώστας Τσιάκος, που απουσίασαν την Τετάρτη λόγω των σπουδών. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Κατσώνης θα επιχειρήσει και πάλι rotation όσον αφορά τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Γιαννακοχώρι, καθώς το εβηφικό τμήμα του ΠΑΟΚ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου αντιμετωπίζει την ίδια μέρα την ομάδα του Πιερικού.


ΑΕ Καψόχωρας  – Εθνικός Κλειδιού : Τοπικό ντέρμπι στην Καψόχωρα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Εθνικό Κλειδιού. Οι “κιτρινόμαυροι”, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις και να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στους “κυανόλευκους”, που προέρχονται από το εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και το τελικό 3-3 που διαμορφώθηκε στο τέλος. Το σημαντικό για τους Μπάμπη Πιπιλιάρη και Γιάννη Κιρκιλιανίδη είναι η δυνατότητα τους να έχουν όλους τους παίκτες διαθέσιμους για το αυριανό παιχνίδι.


Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μέσης : Γειτονικό ντέρμπι και στο Διαβατό, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον ουραγό Φίλιππο Μέσης. Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη για τους “κυανόλευκους” στη Μελίκη την Τετάρτη, με τους Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανό να συνιστούν προσοχή στους παίκτες ενόψει του αυριανού αγώνα, ώστε να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί. Επιστρέφουν οι Σάκης Μπάκανος, Παύλος Φαρμάκης που απουσίασαν την Τετάρτη, αμφίβολος ωστόσο είναι οι Γιώργος Τσακαλίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Γιάννου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.


Ας δούμε το πρόγραμμα της αυριανής 5ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας :

ΑΕ Καψόχωρας (10) – Εθνικός Κλειδιού (8)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (1) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (5)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (13) – Άτλας Ζερβοχωρίου (6)

ΑΕ Χαρίεσσας (14) – ΦΑΣ Νάουσα (2)

ΑΣ Ειρηνούπολης (3) – Φίλιππος Μελίκης (11)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (12) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (4)

Ατρόμητος Διαβατού (9) – Φίλιππος Μέσης (15)

Αχιλλέας Νάουσας (7) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected