Football League

Λαμία – Αγροτικός Αστέρας (1-0) Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα του Γεωργίου!

1150813Η Λαμία ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του Βόρειου Ομίλου της Football League. Οι καλές φάσεις του παιχνιδιού ήταν ελάχιστες, αλλά όλες σχεδόν ανήκαν στους γηπεδούχους. Στο πρώτο ημίχρονο ο ο Κώτσιας έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Νεόφυτου, ο οποίος προηγουμένως είχε περάσει τον Ταταρίδη.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τα δόντια τους με το σουτ του Γεωργιάδη, στη μοναδική επί της ουσίας πραγματικά καλή στιγμή τους. Η Λαμία μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Νεόφυτο και βρήκε το πολυπόθητο γκολ από την κοντινή προβολή του Ρεπετσά.

Αμέσως μετά το γκολ ο σκόρερ αποφάσισε να πανηγυρίζει ανεβαίνοντας στα κάγκελα. Έχοντας ήδη μία κίτρινη κάρτα από το 78′ αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τα εναπομείναντα λεπτά. Ωστόσο, αυτό δεν της στοίχισε τελικά.

Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (55′ Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Γιενγκά, Κούρτζουριτς.

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κώτσιας, Καπίας, Τριανταφυλλίδης (29′ Σαμουηλίδης), Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Καθάριος (59′ Βελλίνης), Πέεφ, Μίλιτς, Σκλιοπίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected