Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-2

DSC_0619

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Αγροτικό Aστέρα στο πρωτάθλημα αλλά και η πιο σημαντική τη φετινή σεζόν ήταν εκ των πραγμάτων η σημερινή στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, υποχρεώνοντας τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στην πρώτη απώλεια για φέτος. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη πήρε πολύ σπουδαίο τρίποντο και συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις, παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” αιφνιδιάστηκαν πλήρως από τα δύο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων και παρά την υπερπροσπάθεια στη συνέχεια, δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας, όπου μεταξύ άλλων συναντήσαμε τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν της Δόξας Λιανοβεργίου, Σάκη Παγγούρα αλλά και τον ποδοσφαιριστή του Απόλλων Κρύας Βρύσης και πρώην παίκτη των πρωταθλητών, Γιώργο Κίτσα.

DSC_0633

Με το καλημέρα της συνάντησης, ο Αγροτικός Αστέρας πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, πετυχαίνοντας δύο τέρματα πριν συμπληρωθεί το πέμπτο λεπτό! Αρχικά ο Χρήστος Οικονόμου (2′) εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση των αμυντικών του ΠΑΟΚ και με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία άνοιξε το σκορ για τον Αγροτικό και στο 4′ και πάλι από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Χρήστος Φεζουλάς (μετά από ωραία διαγώνια πάσα του Κατσαπελίδη) με ιδανικό σουτ στο “Γ” της εστίας, νίκησε τον Θεοδώρου για το 0-2.

Η εξέλιξη αυτή έβαζε δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να κυνηγήσουν άμεσα το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Παρά τις προσπάθειες των Θανάση Κίτσα και Γιώργου Πατατούκα, αλλά και τις καίριες επεμβάσεις του Μήτσα για τους “πράσινους”, το σκορ παρέμεινε 0-2 μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΠΑΟΚ  έγινε ακόμη πιο πιεστικός, μετέφερε το παιχνίδι στα καρέ των φιλοξενούμενων και κατάφερε στο 57′ να μειώσει το σκορ με τον Πατατούκα και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Η πίεση έγινε ακόμη πιο έντονη στη συνέχεια, ο Θανάσης Κίτσας έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 69′ όμως η ισοφάριση δεν ερχόταν και μοιραία τα πόδια “βάραιναν” στη συνέχεια. Μάλιστα, ο Αγροτικός είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες προς το τέλος για να τριπλασιάσει τα τέρματα του όμως Φεζουλάς και Χρήστος Οικονόμου δεν κατάφεραν στην κόντρα να χριστούν για δεύτερη φορά σκόρερ έκαστος.

DSC_0623DSC_0622Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αρχικά αποβλήθηκε ο Θόδωρας Αβετίδης για τους φιλοξενούμενους (δεύτερη κίτρινη, 81’) και Γιώργος Μπουκλάς για τον ΠΑΟΚ επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα (90′).

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Καραντώνη βρήκε τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους νίκη μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Βοηθοί του κ. Καραντώνη οι κ.κ. Καρυπίδης  και Τριανταφυλλίδης.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Λ., Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Γ.Α., Τζέπης, Κίτσας Δ. (57’ Μαρτσέλος), Λαδάς Δ., Κούκλας Α. (34’ Κίτσας Σ.) , Πατατούκας, Κίτσας Θ., Χαρισούδης (84’  Μπουκλάς Αλ.)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Χειμωνίδης (85’ Λίκα Μ.), Αβετίδης, Τέτος, Καρολίδης, Ρηγόπουλος (67’ Κοτσογιαννίδης), Κατσαπελίδης, Φεζουλάς, Τσανασίδης, Οικονόμου Χ., Σαμψωνίδης (81’ Σουλιώτης).

 

DSC_0608Αλέκος Μπουκλάς : “Υπερπροσπάθεια το καλοκαίρι και αίσιο τέλος”

Πριν την αναμέτρηση, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε τον φυσικό ηγέτη του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αλλά και από τους “στρατιώτες” της φετινής προσπάθειας, Αλέκο Μπουκλά. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την ανασύνταξη των δυνάμεων το καλοκαίρι αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι στον σύλλογο της Αλεξάνδρειας. Ας δούμε τι είπε στον αρχισυντάκτη του Imathia Sports News, Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Η ομάδα κατάφερε το καλοκαίρι, με τη βοήθεια νέων προσώπων που μπήκαν στη διοίκηση αλλά και με την προσπάθεια όλων όσων αγαπάμε τον σύλλογο, να αποφύγει τη διάλυση, κάτι το οποίο φάνταζε πολύ πιθανό προς το τέλος τους καλοκαιριού. Με μεράκι, με όρεξη και πολύ ζήλο διατηρήσαμε την ομάδα ενεργή και ταυτόχρονα συνεχίζουμε την ιστορία της αλλά και την περσινή χρονιά, που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Μια χρονιά μάλιστα που για λεπτομέρειες χάθηκε η άνοδος και θα μπορούσαμε φέτος να αγωνιζόμασταν στη Γ Εθνική.

Για το πιο ήταν το μεγαλύτερο ζήτημα για την επαναλειτουργία του σωματείου, ο Αλέκος Μπουκλάς ανέφερε : “Σαφώς και το οικονομικό. Παρόλα αυτά καταφέραμε να βάλουμε τις στέρεες βάσεις και να βρούμε παίκτες – στρατιώτες που φέτος έβαλαν πιο πάνω την ομάδα από το εγώ τους και θα πρέπει να σημειώσουμε πως κανείς από τους συμπαίκτες μου δεν αμοίβεται φέτος.

Για το ποιοι είναι οι στόχοι ήταν ξεκάθαρος : “Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Είναι δεδομένο αυτό, ωστόσο επειδή τη φετινή χρονιά αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι η σωτηρία και αν στην πορεία δούμε πως μπορούμε για το κάτι παραπάνω, να είστε σίγουροι ότι θα το κυνηγήσουμε”

Για τις προσωπικές του βλέψεις : “Εγώ είμαι στρατιώτης της ομάδας και έτσι βλέπω τον εαυτό μου για το μέλλον. Σίγουρα η 10μηνη αποχή λόγω του τραυματισμού, μου έχει δημιουργήσει μια ανυπομονησία να αγωνιστώ, ωστόσο θα είμαι πάντα παρόν από οποιοδήποτε πόστο για την ομάδα μου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected