Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Εθνικός Κλειδιού 1-2

DSC_0716Μπορεί να έγιναν πολλά και διάφορα στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Καψόχωρας και τον Εθνικό Κλειδιού, όμως θα ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ πιο…εύθυμα και με ένα σκηνικό που οι λάτρεις των στατιστικών θα χρειαστούν…αιώνες για να διαπιστώσουν αν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε παγκόσμια (δεν υπερβάλλουμε καθόλου και θα δείτε γιατί…) κλίμακα!

Ο ρέφερι της συνάντησης κ. Δημήτρης Μαλούτας απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων οι οποίοι έχουν συγγένεια μεταξύ τους! Αρχικά αποβλήθηκαν οι Κώστας και Γιώργος Πιπιλιάρης που είναι ξαδέλφια και στη συνέχεια του αγώνα αποβλήθηκε και ο πατέρας του πρώτου και προπονητής – παίκτης της ΑΕ Καψόχωρας, Μπάμπης Πιπιλιάρης! Ένα πραγματικά απίστευτο στατιστικό, που θα είμαστε ίσως γραφικοί να πούμε (ξανά…) πως μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί!

Για να επιστρέψουμε όμως στην γλαφυρή πραγματικότητα, η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου της Καψόχωρας, μόνο αγώνα ποδοσφαίρου δεν θύμισε… Σκληρές μονομαχίες, αντεγκλήσεις και τελικά γενική σύρραξη στο 25ο λεπτό, που οδηγήθηκε σε απίστευτες “ροκ” σκηνές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Ακολούθησε πανδαιμόνιο, ο ρέφερι κ. Μαλούτας με τους βοηθούς και τους παράγοντες των δύο ομάδων προσπάθησαν ως ψυχραιμότεροι να χωρίσουν τους παίκτες, με τον “άρχοντα” του αγώνα να διακόπτει την αναμέτρηση για 20 λεπτά περίπου.

DSC_0707

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο κ. Μαλούτας απέβαλε τους Κώστα και Γιώργο Πιπιλιάρη από τους γηπεδούχους αλλά και τον Νίκο Παρασχόπουλο των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι ξεκίνησε τελικά και ο Εθνικός, εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του πλεονέκτημα επικράτησε στο τέλος με σκορ 2-1.

Το 0-1 πραγματοποίησε ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης στο 52′ με ωραία λόμπα από πλάγια αριστερά και το 0-2 ο ίδιος παίκτης στο 62′ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Ακολούθησε η αποβολή του Μπάμπη Πιπιλιάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον βοηθό κ. Νατσιούρα, με τον ίδιο να συνεχίζει τις διαμαρτυρίες στη συνέχεια ζητώντας το λόγο της αποβολής του.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα των “κυανολεύκων” και στο 73′ μείωσαν το σκορ με ένα εντυπωσιακό γκολ του Δημήτρη Μαυρίδη, ο οποίος έκανε σέντρα σουτ από δεξιά με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο “Γ” της εστίας του Μυλωνά.

Μάλιστα οι “κοκκινόμαυροι” απείλησαν και με την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, αλλά ο πορτιέρο του Εθνικού έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στη γωνία, σε εξ επαφής σουτ του Δημήτρη Μαυρίδη.

DSC_0717

Παρά τις προσπάθειες στα τελευταία λεπτά, ο Εθνικός πήρε τελικά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και έφτασε τους 10 στο πρωτάθλημα.

Βοηθοί του κ. Μαλούτα οι κ.κ. Νατσιούρας και Μουσενίκας.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Μουσκεφτάρας, Πιπιλιάρης Γ., Τσολακίδης, Σκούρα, Μαυρίδης Μ., Πιπιλιάρης Κ., Μαυρίδης Δ., Πιπιλιάρης Μ., Γκρίβα, Πιπιλιάρης Π.

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Συρόπουλος, Παρασχόπουλος, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Δούλιας, Κακατάτσιος, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος (85′ Δημητριάδης), Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης (8′ λ.τ. Πετικόπουλος / 17′ λ.τ. Καλυβιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected