Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Πανθρακικός Κ17 – Βέροια Κ17 1-1

71611e488a20e7e41b7b5b9367f61cc6_LΔεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη η Κ17 της Βέροιας, που ήρθε ισόπαλη το μεσημέρι του Σαββάτου (11/10) στην Κομητονή με αντίπαλο την αντίστοιχη του Πανθρακικού. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το “ροζ φύλλο” αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Θράκης είχε καλή παρουσία και μόλις στο 2ο λεπτό έφτασε στο γκολ με τον Σαραντίδη, το οποίος όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τέρμα του Δόρη και τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει λίγα λεπτά αργότερα με τον Κυριαλάνη, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Στην επανάληψη η Βέροια απέκτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης, πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες (μεταξύ άλλων δύο πολύ ωραία σουτ με Μαντό και Σαμιώτη), με τους γηπεδούχους να προσπαθούν κυρίως ανασταλτικά να κρατήσουν την αντίπαλη ομάδα από τα καρέ τους.

Η Βέροια διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε ανατροπές του Χρυσόπουλου στο 85′ και του Μαντού στο 87′

Συνθέσεις

Πανθρακικός Κ17 : Τζελέπης, Τζατζανάς, Καλαϊτζίδης, Βελή Χασάν, Δαλής, Γκιντίδης, Κατσαρός, Σταφυλάς, Κοσμίδης, Κυριαλάνης. Αγωνίστηκαν και οι Στοίνοβιτς, Τσιριγώτης, Σαββάκης.

Βέροια Κ17 : Σουροβίκας, Δημητριάδης, Νικολόπουλος, Παππάς, Τσουλχάι, Μάντος, Στογιάννης (80′ Χρυσόπουλος), Τσιούχας (40′ Πατσιαβούρας), Σαμιώτης (70′ Σαρκατζής), Δόρης (80′ Κουτρουλιάς), Χατζηπαρασίδης (70′ Σαχινίδης).

*φωτ. από thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected