Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρασος – Μακροχώρι 3-0

aa8e40ab93cc9b173871b9799f0dc94c_LΕξαιρετικός ο Πύρασος, πέτυχε τρία γκολ στη σημερινή αναμέτρηση κι έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου “καθάρισε” το ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος με γκολ των Αναστασίου, Σπύρου Γκάγκα και ο Αναστασίου στην επανάληψη έβαλε το “κερασάκι στην τούρτα” σκοράροντας ξανά.

Οι γηπεδούχοι είχαν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς για πρώτη φορά αγωνίστηκαν βασικοί Σφάκας και Μαλακασιώτης, ενώ ο Σπύρος Γκάγκας πήρε θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο 8ο λεπτό, σουτ του Μαλακασιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν ήταν “γεμάτο” και μπλόκαρε ο Κύρου, ενώ ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Π. Κοντοβά. Στο 10′ ξεκινώντας από το κέντρο, προχώρησε και βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση και κεφαλιά του Γκάγκα, ο Π. Κοντοβάς από το ένα μέτρο μπροστά στην εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Το 1-0 στο 23′. Ο Αναστασίου έκλεψε την μπάλα από τον Κούκλη, προσπέρασε τον Κύρου και σε κενή εστία πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πυράσου. Και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Πύρασος έκανε το 2-0 στο 27′. Ο Μυργιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σπύρος Γκάγκας με κεφαλιά σκόραρε. Τρία ματς στο πρωτάθλημα, τρία γκολ για τον 24χρονο αμυντικό! Στο 29′, κεφαλιά πάλι του Γκάγκα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Αναστασίου βγήκε τετ-α-τετ με τον Κύρου, άνοιξε όμως το κοντρόλ και τον πρόλαβε με τάκλιν ο πορτιέρο του Μακροχωρίου, ενώ στο 55′ σουτ του Μυργιώτη έφυγε λίγο άουτ. Το 3-0 σημειώθηκε στο 60ό λεπτό όταν ο Π. Κοντοβάς έβγαλε κάθετη πάσα στον κενό χώρο και ο Αναστασίου σκόραρε με ωραίο πλασέ πάνω από τον Κύρου.

Ακολούθησαν αρκετές ευκαιρίες για τους Αγχιαλίτες: στο 63′ ο Γκάγκας έκανε κεφαλιά, ο Κύρου απέκρουσε με το ένα χέρι και στην επαναφορά ο Γκάγκας από το μισό μέτρο “κατάφερε” να χάσει το γκολ, στο 76′ κεφαλιά του Γκάγκα έφυγε λίγο άουτ, στο 77′ ο Γκίκα αντί να πλασάρει σε τετ-α-τετ πήγε να περάσει τον τερματοφύλακα που έπεσε κι απέκρουσε, στο 83′ προβολή του Γκίκα από κοντά είχε την ίδια κατάληξη.

Συνθέσεις

Πύρασος: Χαλάτσης, Σφάκας, Σπ. Γκάγκας, Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Μαλακασιώτης (65′ Τσιουρέλης), Μυργιώτης (77′ Βούλγαρης), Π. Κοντοβάς (75′ Γκίκα), Αναστασίου.

ΜακροχώριΚύρου, Τζέπης, Λεφίδης, Ηλιάδης, Κούκλης, Τσίκος (63′ Αργυρόπουλος), Κωτσιόπουλος (30′ Πατσιαβούρας), Ζαχαριουδάκης (68′ Τσιντσάρης), Τσιούπρος, Ζωγράφος, Βούλγαρης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected