Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων – Τι ακολουθεί τη χθεσινή συντριβή…

pegasus_LARGE_t_1301_106389446Η βαριά ήττα της Εθνικής Νέων με 10-0 από την Ελβετία αναμένεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις με τον Βασίλη Τζαλακώστα να θεωρείται παρελθόν, ενώ φαίνoνται στον ορίζοντα και «καμπάνες» σε παίκτες.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, η ΕΠΟ έχει πάρει την απόφαση να απομακρύνει τον Τζαλακώστα που καλά καλά δεν έχει προλάβει να βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής Νέων σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Τζαλακώστας, ήδη γνωρίζει την απογοήτευση που υπάρχει στην Ομοσπονδία γι’ αυτό το αποτέλεσμα και θα κληθεί να δώσει και τις δικές του εξηγήσεις μόλις επιστρέψει η αποστολή από την Ελβετία.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportday, κάποιοι εκ των διεθνών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην ΕΠΟ για πειθαρχικά παραπτώματα, στα οποία φέρονται να υπέπεσαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της ομάδας για τα δυο ματς με την Ελβετία.

Συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί την Ελβετία και αυτά δεν θα περάσουν έτσι. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί έχουν ήδη ενημερωθεί πως θα περάσουν πειθαρχικό έλεγχο και εν συνεχεία θα τιμωρηθούν για ότι έγινε από την Ομοσπονδία, με σκοπό να αρχίσουν να… παθαίνουν ώστε να μαθαίνουν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected