B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας 2-0 (photos+vid)

10423727_10203520017624538_7751710265406928872_nΈνα πολύ δυνατό αλλά και επεισοδιακό παιχνίδι στα τελευταία λεπτά παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου. Ο Ολυμπιακός Νάουσας επικράτησε του ΑΟ Μαρίνας με 2-0 και συνέχισε την ανοδική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να καταφέρνει να ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση 15 λεπτών. Συγκεκριμένα ο Μάινος κινήθηκε στη μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος, με τον ρέφερι κ. Δεβετζίδη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Εκτελεστής ανέλαβε ο ίδιος, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (1-0).

Ο Ολυμπιακός είχε δύο ακόμη καλές στιγμές στα επόμενα λεπτά, ενώ στο 34′ ο ΑΟΜ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Γκότσης έπιασε το σουτ και ο Φράγγης μπλόκαρε τη μπάλα.

PA120009

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Βασίλη Μισαηλίδη ανέβασε στροφές, πίεσε την αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως να μετουσιώσει σε τέρμα την πρωτοβουλία του. Στο 69′ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Κωνσταντινίδη και στο 72′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Γαλανό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Ωστόσο η φάση που σημάδεψε τον αγώνα σημειώθηκε στο 82’ όταν δύο παίκτες των φιλοξενούμενων κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή της συνάντησης. Αρκετοί από τους συμπαίκτες τους προσπάθησαν να τους απομακρύνουν με τον κ. Δεβετζίδη τελικά να τους αποβάλει. Δείτε το βίντεο που ανέβασε πριν λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός Νάουσας, ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη για τις ύβρεις που ακούγονται μέσω του μικροφώνου :

Στο Imathia Sports News έφτασαν καταγγελίες από ποδοσφαιριστές του ΑΟ Μαρίνας, οι οποίες αναφέρουν πως ο ρέφερι της συνάντησης μιλούσε απαξιωτικά για τους ίδιους κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που τους εξόργισε και τους προκάλεσε, όπως οι ίδιοι τονίζουν στην καταγγελία τους. Τα ονόματα αλλά και η μαρτυρία τους είναι στη διάθεση οποιουδήποτε από τους αρμόδιους τα ζητήσει.

*περισσότερες φωτ και βίντεο στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected