Κατηγορίες
Football League

Football League – Τρία παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα

80ab46f6eb7d562a3d45c7f32e66d2fc_LΤο πρωτάθλημα της Football League συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική, όλες για τον Νότιο Όμιλο.

Μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, η Football League βρίσκει… ρυθμό κι η δράση έρχεται να καθιερωθεί σε εβδομαδιαία δράση. Η  αγωνιστική ξεκινάει από την Παρασκευή (17/10), με τρεις αγώνες για τον Νότιο Όμιλο. Το πρώτο, δυνατό μάλιστα, ματς είναι αυτό της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Πάτρα. Οι «ροσονέρι» είχαν… ρεπό στην πρεμιέρα, ενώ οι Ευβοιώτες είχαν νικήσει 2-0 την Καλλιθέα. Αμφότερες οι ομάδες, θέλουν το τρίποντο ώστε να μπουν από νωρίς σε θέση ισχύος στο πρωτάθλημα.

Στην ίδια ώρα, τα Χανιά υποδέχονται τον Φωστήρα στο Δημοτικό Στάδιο των Περιβολίων. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μετά το 0-0 της πρεμιέρας στην Ερμιονίδα, φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη της νίκη, όμως, η ομάδα του Ταύρου δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ειδικά μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, οι ποδοσφαιριστές του Βαζέχα θα παρουσιαστούν πεισμωμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η σέντρα στο ματς των Χανίων αλλά και σε αυτό της Πάτρας, είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Στις 19:00, θα κλείσει το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/10) με το παιχνίδι του Παναιγιάλειου με τον Πανηλειακό. Η κόντρα της Πελοποννήσου έχει ξεκάθαρο φαβορί, αφού οι Αιγιώτες είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους Πυργιώτες. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μαστίζονται από τρομερά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, τα οποία λίγο έλειψε να αφήσουν τους παίκτες χωρίς φαγητό τα προηγούμενα 24ωρα.

Η δράση στον Νότιο Όμιλο θα συνεχιστεί την Κυριακή με δυο παιχνίδια, αυτό του Αχαρναϊκού με την Ερμιονίδα κι αυτό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη(22/10), με το Καλλιθέα – Άλιμος. Όσο για τον Βόρειο Όμιλο, η δράση θα αρχίσεις την Κυριακή (19/10). Στις 16:00 ο Φωκικός θα υποδεχθεί τη Λαμία, ο Απόλλων Καλαμαριάς τον Πιερικό, ο Αιγινιακός την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Τύρναβος τη Ζάκυνθο. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα κλείσει τη Δευτέρα (20/10) με το Αγροτικός Αστέρας – Λάρισα και το Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου.

Πρόγραμμα και βαθμολογία στον Νότιο Όμιλο

Πρόγραμμα και βαθμολογία στον Βόρειο Όμιλο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected