Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Ακούμε πως μας περιμένουν να μας χτυπήσουν…”

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ-2014-2015-4-640x420_610x400Κραυγή αγωνίας και φόβο απ’ τον Βαγγέλη Μωραΐτη για το τι μπορεί να περιμένει τους παίκτες του Ηροδότου μετά το θάνατο του Κώστα Κατσούλη

Ο νεαρός άσσος των Κρητικών ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ακούμε πως μας περιμένουν πώς και πώς να μας χτυπήσουν και διάφορα τέτοια, εμείς δεν φταίμε πουθενά» μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό που έφεραν την τραγική εξέλιξη για τον άτυχο 46χρονο φίλο της ομάδας του Πειραιά.

Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής πάντως, ο Βαγγέλης Μωραΐτης στάθηκε στο γεγονός πως είναι το πρώτο εκτός Κρήτης και στο ότι θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο grandsport.gr:

«Ακούγονται πολλά το τελευταίο καιρό μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Ακούμε πως μας περιμένουν πως και πως να μας χτυπήσουν και διάφορα τέτοια, εμείς δεν φταίμε πουθενά. Πραγματικά προσπαθήσαμε το παιχνίδι της πρεμιέρας να αποτελέσει παιχνίδι γιορτή. Περιμέναμε τόσο καιρό να παίξουμε στο γήπεδο μας και να έχουμε τον φίλαθλο κόσμο δίπλα μας, οι άνθρωποι της ομάδας τα είχαν όλα στην εντέλεια.

Η διοίκηση αλλά και οι ποδοσφαιριστές κάναμε ότι περνούσε από τα χέρια μας για να είναι ένα παιχνίδι γιορτή, όμως κάποιοι, μία μερίδα του κόσμου τα χάλασε όλα. Όσο αναφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό, είμαστε έτοιμοι, θα πάμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι που είναι για εμάς το πρώτο εκτός Κρήτης παιχνίδι. Είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση και θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected