Κατηγορίες
Basket

Α1 Μπάσκετ – Οριστική διακοπή στο Αλεξάνδρειο

b896b544312cfd0bcf0de408dc56b560_LΣε γιορτινό κλίμα ξεκίνησε ο αγώνας του Άρη με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά διεκόπη οριστικά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τελικά το φύλλο αγώνα έκλεισε με τους γηπεδούχους να μηδενίζονται

Οι φίλοι των γηπεδούχων γέμισαν το «Nick Galis Hall» όμως δεν θα παρακολουθούσαν ολόκληρη την αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Αρχικά στο τζάμπολ οι οπαδοί του Άρη όπως συνηθίζουν εκτόξευσαν εκατοντάδες χαρτάκια. Μία δεσμίδα χτύπησε τον πρώτο διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο στο μάτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα -σε συνδυασμό με την αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω των καπνογόνων- να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα περίπου μισή ώρα.

Τελικά το ντέρμπι άρχισε αλλά 42” πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου -το σκορ ήταν 31-33 σε εκείνο το σημείο- έμελλε να… λήξει. Ο Αναστόπουλος έφυγε για τα αποδυτήρια ισχυριζόμενος ότι έπεσε αντικείμενο στο παρκέ -είχε ανακοινωθεί ότι εφόσον συνέβαινε το παραμικρό θα άδειαζε το γήπεδο- και απαίτησε την εκκένωση των εξεδρών για να συνεχιστεί το ματς.

Το χρονικό περιθώριο είναι 20 λεπτά. Τελικά παρατάθηκε, αλλά ούτε 80 λεπτά μετά τη διακοπή είχαν αδειάσει εντελώς οι κερκίδες. Ο κομισάριος του αγώνα κύριος Τσούλης βγήκε και είδε λιγοστούς φίλους του Άρη στην εξέδρα, στη συνέχεια ενημέρωσε τους «άρχοντες» του αγώνα και τελικά έκλεισε το φύλλο αγώνα εις βάρος του Άρη.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη χάνει το παιχνίδι με 20-0, ενώ δεν θα πάρει ούτε τον ένα βαθμό της ήττας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected