Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΑΣ Ειρηνούπολης 1-8

Ευρεία νίκη για τους πρωτοπόρους πλέον στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, ωστόσο το εντυπωσιακό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν το ρευστό αποτέλεσμα του ημιχρόνου! Κι αυτό γιατί οι “βυσσινί”, παρά τις πολλές απουσίες αλλά και την παρουσία του τραυματία Γιάννη Θεοδωρίδη στα γκολπόστ, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και κράτησαν τον σκορ στο 0-1 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Μέσης απόλαυσαν στο τέλος 9 συνολικά τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να εδραιώνουν την (φυσιολογική) υπεροχή τους. Για τους γηπεδούχους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Χρήστος Γκατζίδης, ενώ για τους “νερατζούρι” (αγωνίστηκαν βασικοί οι Σωτήρης Ιωακειμίδης, Γιώργος Σαμψωνίδης και Νίκος Παντζαρτζίδης) σκόραραν οι : Κώστας Έξαρχος (ο οποίος άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 5ο λεπτό), Αντώνης Κουκουράκης δις, Θεόδωρος Καρυπίδης και Θοδωρής Πέτγαζλης επίσης από δύο και τέλος ο Μιχάλης Σπυρίδης που πρόσθεσε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Γκατζίδης, Δημοσθένους, Σότι, Βοργιατζίδης, Πάτρας Κ., Πάτρας Ρ. (80′ Γιαννόπουλος), Μπαλτζής Β. (57′ Γκατζούφας), Παππάς, Γατόπουλος (72′ Πάτρας Ν.)

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Αργυρίου, Συμεωνίδης, Μανδάλης, Λαμπριανίδης, Κουκουράκης, Καρυπίδης (62′ Πέτγαζλης), Παντζαρτζίδης Ν. (46′ Τζεϊρανίδης), Έξαρχος (73′ Σπυρίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected