Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας 4-1

DSCN1560Στη δεύτερη θέση “στρογγυλοκάθησε” ο Μέγας Αλέξανδρος, μετά από ένα ακόμη παιχνίδι που έδειξε τις μεγάλες φετινές του δυνατότητες. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου (αγωνίστηκε για 77 λεπτά ενώ πέτυχε τέρμα με απευθείας φάουλ) επιβλήθηκε με 4-1 της ΑΕ Χαρίεσσας και απέδειξε πως φέτος είναι ικανή να μπει “σφήνα” στα φαβορί.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΧ (αγωνίστηκε χωρίς τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο, ενώ ο Βαλάντης Τοπαλίδης μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος) προσπάθησε στο πρώτο 45λεπτο, δεν είχε όμως το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και το δεύτερο τέρμα με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, τους έφερε σε δυσχερή θέση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω αποβολής στο προηγούμενο παιχνίδι) πραγματοποιεί πολύ κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην 14η θέση, με μία νίκη στο ενεργητικό της.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του και παρά την καλή τακτική συμπεριφορά των “κιτρίνων” στο πρώτο ημίωρο, κατόρθωσε να λύσει τον “γόρδιο δεσμό” στο 31′ με τον Κώστα Χαλβατζή, ο οποίος σκόραρε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Ο Μπάμπης Σαλτουρίδης έκανε τη σέντρα σουτ από αριστερά, ο Χαλβατζής βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ άνοιξε το σκορ, μέσα σε αποθέωση από συμπαίκτες και φιλάθλους.

DSCN0735

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, η ΑΕΧ προσπάθησε να ρισκάρει περισσότερο στη συνέχεια ωστόσο όπως αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ, το εντυπωσιακό σε εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Ντάμτσιο στο 58′ “έλυσε” τα πόδια των γηπεδούχων και ταυτόχρονα έβαλε δύσκολα στους “κιτρινόμαυρους” που έπρεπε πλέον να κάνουν την υπέρβαση.

Ο Μέγας Αλέξανδρος μάλιστα πέτυχε και τρίτο τέρμα 7 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα με τον αρχηγό του, Βασίλη Παπαδόπουλο ο οποίος αφού απέφυγε έναν αμυντικό, σημάδεψε σωστά στο “Γ” της εστίας του Γιώργου Λιακόπουλου “γράφοντας” το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 83′ με το πρώτο γκολ του αρχηγού Γιώργου Κανδηλίδη στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι “πράσινοι” δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη και δύο λεπτά αργότερα ο Βασίλης Βελικούδης (ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Ντάμτσιου) διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


298969_292256067453307_1374829657_n22

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


 

 

Ρέφερι της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Τριανταφυλλίδη

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης (79′ Παλιούρας), Παντριάς, Ακρίβος, Αθανασιάδης Η., Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Σ. (70′ Εντόι), Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Ντάμτσιος (77′ Βελικούδης).

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Σπαθόπουλος (46′ Τοπαλίδης), Μπατανάρας, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος (77′ Δάγγας), Κανδηλίδης, Παμπουχίδης, Τσάλμας (71′ Χρυσαφίδης), Σταυρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected