Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 3-3

DSCN1104Για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο και δη το ερασιτεχνικό, αυτά τα ματς δεν πρέπει ποτέ να τελειώνουν… ΦΑΣ Νάουσα και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους 300 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ της πόλης. Έξι γκολ, μία επική ανατροπή που δεν πραγματοποιήθηκε για τους γηπεδούχους και εντυπωσιακά σε εκτέλεση τέρματα περιείχε το πληθωρικό μενού της ημέρας, σε ένα παιχνίδι που όσοι έδωσαν το παρόν, θα το θυμούνται για καιρό.

Αμφότερες οι ομάδες φανέρωσαν πολλά στοιχεία του πλούσιο υλικού και ταλέντου που διαθέτουν και απέδειξαν πως θα είναι πρωταγωνίστριες στη φετινή Α1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιφέρουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους “κυανόλευκους”, πετυχαίνοντας τρία τέρματα σε διάστημα 15 λεπτών στα μισά του πρώτου μέρους, κάνοντας τη συνέχεια “βουνό” για τους παίκτες του Γιώργου Σγούρδα.

DSC_0623

Ωστόσο οι “κυανόλευκοι” ανασυντάχθηκαν στη συνέχεια και το καθοριστικό τέρμα του Δήμου Συμπεθέρη στη “δύση” του πρώτου ημιχρόνου, αποδείχτηκε τελικά καθοριστικό για το δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, πίεσαν αφόρητα τους πρωταθλητές και κατάφεραν πριν τη συμπλήρωση 75 λεπτών να φέρουν το ματς στα ίσια. Τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά, ο ΦΑΣ πίεσε για την απόλυτη ανατροπή, εντούτοις οι “ασπρόμαυροι”, παρά την αποβολή του Γιάννη Τζέπη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 79′ (είχε έντονη λογομαχία με φιλάθλους των γηπεδούχων) άντεξαν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ της αναμέτρησης

8′ Σέντρα σουτ για τους φιλοξενούμενους από δεξιά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Σταματέλου

11′ Πολύ ωραίος συνδυασμός Μουρίκι, Αδάμ Βλαχοδήμου και Καφέ, πλασέ του τελευταίου η μπάλα στη ρίζα του κάθετου δοκαριού

13′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα από αριστερά για τον ΠΑΟΚ, ο Σπύρος Κίτσας πετυχαίνει το γκολ της…ζωής του με τακουνάκι από το ύψος της περιοχής, το οποίο “κρεμάει” τον Σταματέλο! (0-1)

22′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ για τους “ασπρόμαυρους, ο Συμπεθέρης απομακρύνει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή και ο Θανάσης Κίτσας με εντυπωσιακό βολέ στέλνει τη μπάλα στο “Γ” της εστίας (0-2)

25′ ΓΚΟΛ! Συνεχίζεται το…κρεσέντο για τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Κίτσας και πάλι με πλασέ νικά τον Σταματέλο για το 0-3.

43′ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη, πλασέ εξ επαφής του Αδάμ Βλαχοδήμου αποκρούει με τα πόδια ο Θεοδώρου.

45′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ζήση Βλαχοδήμου από αριστερά, ο Συμπεθέρης στο δεύτερο δοκάρι με μονοκόμματο σουτ μειώνει για τον ΦΑΣ (1-3)

61′ Εξαιρετική ενέργεια του Καφέ από δεξιά, “σπάει” στον Αβραμόπουλο και αυτός από κοντά δεν καταφέρνει να νικήσει τον Θεοδώρου.

64′ ΓΚΟΛ! Συρτή σέντρα του Παπατάνου από δεξιά, ο Αδάμ Βλαχοδήμος αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ κάνει το 2-3

69′ ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζει ο ΦΑΣ, δίνοντας νέα τροπή στην αναμέτρηση. “Ένα-δύο” Συμπεθέρη – Καφέ, ο τελευταίος “σπάει” τη μπάλα στον Σαρηγιαννίδη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 3-3

90+2′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πετύχουν την ανατροπή, το πλασέ όμως του Σαρηγιαννίδη πέρασε άουτ.

90+3′ Με αξιώσεις στην κόντρα ο ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Κίτσας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ο Σταματέλος όμως απέκρουσε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Παπαδάκη

Συνθέσεις

Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Νίκου (30′ Αβραμόπουλος), Μουρίκι, Συμπεθέρης, Σαρηγιαννίδης, Καφές, Βλαχοδήμος Α.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Λαδάς, Μπουκλάς Γ.Ε., Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Ε., Τζέπης, Πατατούκας (90′ Μπουκλάς Αλ.), Χαρισούδης, Κίτσας Σ. (82′ Χριστοφόρου), Μαρτσέλος (72′ Κούκλας), Κίτσας Θ.

*η περιγραφή του αγώνα από τη σελίδα του ΦΑΣ Νάουσα στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected