Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕ Καψόχωρας 5-0

DSC_0622Ένα ημίχρονο και…ένα λεπτό χρειάστηκε ο γηπεδούχος Αγροτικός Αστέρας να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής (παρά τις πολλές απουσίες) ΑΕ Καψόχωρας. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη με τη νίκη της αυτή, φιγουράρει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με με 13 βαθμούς και το ξεκίνημα αυτό δίνει σπουδαίο αβαντάζ για τη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” χωρίς τους Μπάμπη, Κώστα και Γιώργο Πιπιλιάρη που δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και τον πορτιέρο Νίκο Μεντεσίδη, υπέκυψαν φυσιολογικά στο δεύτερο μέρος και ενώ στα πρώτα 40 λεπτά τα έδωσαν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Στο διάστημα αυτό το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να απειλούν σοβαρά με τον “δαιμόνιο” Φλόγκερτ Σκούρα, ο οποίος με ωραίο σουτ, σημάδεψε το δοκάρι του Λίκα. Η κλάση όμως του Αλέξη Χάμπαλη και η δεινότητα στις εκτελέσεις φάουλ, έβαλαν τον Αγροτικό Αστέρα σε θέση ισχύος ενόψει του δευτέρου μέρους και μάλιστα στο πιο καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης (45+2′)

DSC_0696

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε σημαντικά, με τους νεοφώτιστους να αποκτούν τα ηνία και να ολοκληρώνουν τον αγώνα με το ευρύ 5-0, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Δύο τέρματα πέτυχε ο Χρήστος Φεζουλάς, ο οποίος έφτασε τα 5 στο πρωτάθλημα (3ος σκόρερ) και από ένα οι Χρήστος Οικονόμου και Γιώργος Κοτσογιαννίδης, με τον νεαρό να…ανοίγει λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Λίκα, Ρηγόπουλος, Νικολαϊδης, Σαμψωνίδης, Τέτος, Καρολίδης, Οικονόμου Χ., Τσανασίδης (83′ Μανώλας), Κατσαπελίδης (69′ Χριστιάς), Φεζουλάς, Χάμπαλης (74′ Κοτσογιαννίδης)

ΑΕ Καψόχωρας : Θυμιόπουλος, Σκούρα, Γκρίβα (75′ Βασιλείου), Μαυρίδης Μ., Μαυρίδης Δ. (89′ Παναγιωτόπουλος), Πιπιλιάρης Π., Χαρισόπουλος, Ζάιος, Μπουτακίδης, Γιοβανόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected