Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας 1-0

DSC_0025Ντέρμπι με…τα όλα του στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, με τον Ατρόμητο να κατακτά τελικά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να φτάνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς σε έξι παιχνίδια. “Σκληρό καρύδι” για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αχιλλέας της Νάουσας, που απείλησε για την ισοφάριση του τέρματος που πέτυχε και πάλι ο Μάκης Σπανός, ο οποίος φιγουράρει μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερς με 7 τέρματα.

Το παιχνίδι κινήθηκε στο…χείλος του γκρεμού έτσι όπως εξελίχθηκε και το γρήγορο τέρμα των γηπεδούχων (17′) έδωσε άλλον αέρα στους ίδιους και ταυτόχρονα άλλαζε τα πλάνα των φιλοξενούμενων από πολύ νωρίς. Μάλιστα λίγο πριν, ο Σπανός είχε δοκάρι σε μία σέντρα σουτ που επιχείρησε, ήταν όμως πιο εύστοχος στο 17ο λεπτό όταν ολιγώρησε η άμυνα των αντιπάλων, η παράλληλη σέντρα αιφνιδίασε τους αμυντικούς και ο 33χρονος επιθετικός βγήκε στην πλάτη και με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και με κύριο εκφραστή τον Χρήστο Κακούδη, έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Χρήστου Δημόπουλου. Το σουτ μάλιστα που επιχείρησε στο 33′ βρήκε την πλάτη του τερματοφύλακα του Ατρομήτου ο οποίος είχε κάνει έξοδο για να προλάβει τη μπάλα και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες κατέγραψαν από μία καλή περίπτωση στα αντίπαλα καρέ.

axileas_naousa 9

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Ατρόμητος έδωσε περισσότερο χώρο στους φιλοξενούμενους, πίεσε με περισσότερους παίκτες από το χώρο του κέντρου και προς την άμυνα και προσπάθησαν να απειλήσουν στην κόντρα. Ο Αχιλλέας δυσκολεύτηκε με τη μπάλα κάτω να βρει διαδρόμους ωστόσο τα γεμίσματα και τα στημένα απείλησαν σε δύο-τρεις περιπτώσεις τα καρέ του Δημόπουλου. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν πάντα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις, βρήκαν τους χώρους σε αρκετές περιπτώσεις λόγω του ρίσκου που πήρε ο Αχιλλέας, ωστόσο το δεύτερο γκολ που θα “κλείδωνε” το τρίποντο δεν ήρθε.


 

antheonTo ρεπορτάζ της αναμέτρησης είναι μία προσφορά του Ανθέων Τέχνη“, Βενιζέλου 66 στη Βέροια


 

Στο 90′ μάλιστα ο Κακούδης βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε πολλά μέτρα άουτ και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι κ. Καρυπίδη, βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο και ποιοτικό αντίπαλο.

Βοηθοί του κ. Καρυπίδη, οι κ.κ. Μπουκουβάλας και κ.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κλάψης, Φαρμάκης, Καμπάς, Λιλιόπουλος, Παγγούρας, Ασλάνογλου, Καρατάσιος (87′ Τυφλίδης), Κωστογλίδης, Σπανός (81′ Χασάν), Μπάκανος (90′ Μαυρίδης)

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Καραλιόπουλος, Χαρατσίδης, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Σύγγας, Κακούδης, Σαμαράς Τ. (80′ Ζιάννης), Πίτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected