Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Αναγέννηση Άρτας 0-1

DSCN1407Δεύτερη νίκη για την ομάδα της Ηπείρου στην Ημαθία φέτος, μετά το νικηφόρο πέρασμα της από την έδρα των Λευκαδίων. Η νεοφώτιστη ομάδα της Άρτας, χάρη σε ένα τέρμα του Δημουλιά στο 39′ πήρε το πολύ σημαντικό τρίποντο και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας “σπατάλησε” ένα ημίχρονο στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και θα μπορούσε να αποσπάσει τουλάχιστον την ισοπαλία. Μετά την αναμέτρηση η διοίκηση της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παύει τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη από τα καθήκοντα του.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία της αναμέτρησης, πίεσαν από την αρχή τους “ασπρόμαυρους” της Ημαθίας, οι οποίοι με αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς, προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς. Ωστόσο πριν συμπληρωθούν 40 λεπτά αγώνα, η Αναγέννηση κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Δημουλιά να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών σε εκτέλεση κόρνερ και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

DSC_0230

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σταδιακά μετέφεραν το παιχνίδι στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Αρχικά ο Βούλγαρης στο 57′ σημάδεψε το δοκάρι του Τσάκαλου και στη συνέχεια (69′) ο Ζαχαριουδάκης είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, το σουτ όμως που επιχείρησε στο τετ-α-τετ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, το σκορ παρέμεινε στο ρευστό 0-1, χωρίς όμως να αλλάξει η εικόνα όπως είχε διαμορφωθεί με το γκολ του πρώτου σκόρερ της Αναγέννησης μέχρι στιγμής, Κώστα Δημουλιά.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Κύρου, Ιωαννίδης (81′ Ζωγράφος), Λεφίδης, Ηλιάδης, Κουρτίδης (46′ Τάνης), Κούκλης, Πατσιαβούρας (59′ Καραχαλίδης), Αράπης, Τσιούπρος, Ζαχαριουδάκης, Βούλγαρης.

Αναγέννηση Άρτας : Τσάκαλος, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Σιδέρης (54′ Τάσσος), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (89′ Παπαρούνης), Σιδηρόπουλος (84′ Ηλιόπουλος), Γεωργίου, Δημουλιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected