Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (2-1) Τρίποντο…δια πυρός!

PAOK-ATROMHTOSΟ Άγγελος Αναστασιάδης άρχισε, τελικά, τον Φακούντο Περέιρα στην κορυφή της επίθεσης του “Δικεφάλου”, αντί του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς, πάντως επιτυχία.

Στο 9′ σουτ ήταν το σουτ του Ρατς από πλάγια θέση που κόντραρε, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει αργά στα χέρια του Τσενάμο. Στο 16′ ο Ρατς σέντραρε, ο Περέιρα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά η “πονηρή” κεφαλιά του Αργεντινού κατέληξε στην αγκαλιά του Τσενάμο, ενώ κεφαλιά του Βίτορ στο 19′ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε στόχο.

Ο Σαλπιγγίδης στο 25′ βρήκε χώρο, σούταρε, αναγκάζοντας τον Τσενάμο σε επέμβαση στην γωνία του και στο 27′ ο Κάτσε σκόραρε μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ του Ατρομήτου. Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ σούταρε συρτά, ο Τσενάμο έδειχνε να ελέγχει την φάση, αλλά η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια, πέρασε κάτω από τα πόδια του κι έτσι σημειώθηκε το 1-0. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Τζιόλης στο 29′ με μαγική μπαλιά έβγαλε τον Ρατς απέναντι από τον Τζενάμο και ο Ρουμάνος μπακ “κρέμασε” με κεφαλιά τον πορτιέρε των φιλοξενουμένων. Στο 33′ ο Τζανδάρης σούταρε, η μπάλα, όμως, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο, ενώ στο 42′ ο Τσενάμο μπλόκαρε μονοκόματο σουτ του Σκόνδρα.

Οι πρώτες στιγμές του δευτέρου ημιχρόνου δεν προσέφεραν ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ο Αγγελος Αναστασιάδης, στο μεταξύ, αντικατέστησε στο 51′ τον Μακ με τον Γκολάσα, λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε ο Σλοβάκος από χτύπημα αντιπάλου στο πρώτο μέρος. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, αλλά στο 61′ ο Ούμπιδες μείωσε σε 2-1 και έδωσε διαφορετική χροιά στην αναμέτρηση. Ο Γεωργίου έφυγε στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Αργεντινό στο ύψος της μικρής περιοχής και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γλύκο.

Στο 72′ ο Σαλπιγγίδης “χαράμισε” σπουδαία ευκαιρία. Ο Σκόνδρας ντρίπλαρε τον προσωπικό του αντίπαλο, σούταρε, ο Τσενάμο απέκρουσε και στην επαναφορά ο διεθνής επιθετικός δεν κατάφερε με προβολή προ κενής εστίας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ στο 76′ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βίτορ με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Ναπολεόνι, απόφαση που έφερε διαμαρτυρίες. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Βίτορ, Κατσικάς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Μακ (51′ Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (91′ Κουλούρης), Περέιρα (69′ Μάρτενς)

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Κοντοές, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος (77′ Τάτος), Πίτου Γκαρσία (57′ Γεωργίου), Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Παπάζογλου, Καραμάνος (57′ Αγκουαζί)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected