Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Δωτιέας Αγιάς 2-1

Χωρίς τίτλοΑγχώθηκε αλλά τα κατάφερε ο Θεσπρωτός να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, όλη η δράση παρουσιάστηκε συμπυκνωμένη στο β΄μέρος.

Η ομάδα της Ηπείρου άνοιξε το σκορ στο 56΄με κεφαλιά του Δημήτρη Παππά μετά από σέντρα του Μώκου. Το προβάδισμα θα μπορούσε να είχε πάρει όμως και ο Δωτιέας, αφού στη μία περίπτωση ο Γκόμεζ (σουτ του Δημολιού) και στην άλλη το κάθετο δοκάρι (κεραυνός του Κουβελά) έσωσαν το Θεσπρωτό.

Στο 60΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σωτηρόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημά της, η ομάδα της Αγιάς έφτασε στο 1-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσιρογιάννη στο 77′, από πολύ πλάγια θέση. Ο Θεσπρωτός όμως κατόρθωσε να απαντήσει αμέσως, με τον Κοσμίδη στο 79′ να πλασάρει μετά την ωραία ενέργεια και πάσα του Ντόκου.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός : Γκόμεζ, Μηνάς, Καρύδης, Πανταζής, Μητσέλος Α., Παλιάτσας (77′ Σιάννης), Μώκος, Ντόκος, Παππάς Δ., Κοσμίδης(85′ Πάλλα), Σκούφαλης (63΄Λεοντίου).

Δωτιέας Αγιάς : Σταυράκης, Δημολιός, Γούτος, Βαρουξάκης (60′ Τσιρογιάννης), Κοκκίνης, Κουρδής,Τσατσαλίδης, Σωτηρόπολος, Κούβελας (66′ Κράββαρης), Πετρουζέλης, Κατσίκης.

*thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected