Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Πύρασος 0-0

DSC_6793Σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά παίχτηκε στα τελευταία του δέκα λεπτά και δε θα θυμούνται για πολύ καιρό οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Βατάν, Βατανιακός και Πύρασος Βόλου έμειναν στο στείρο 0-0 παίρνοντας από έναν βαθμό.

Η ομάδα της Κατερίνης έχασε παρόλα αυτά μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα να πάρει το τρίποντο, ενώ πρίν από αυτές οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και θα μπορούσαν να ήταν αυτοί που θα πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Σε γενικές γραμμές και με βάση την εικόνα συνολικά της αναμέτρησης, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τις δυο ομάδες να μοιράζονται το χρόνο κατοχής της μπάλας και προσέχουν τις άμυνες τους, κάτι που ήταν και ο βασικός λόγος που ο αγώνας έμεινε στο 0-0.

Αν όμως θυμηθούμε τις χαμένες ευκαιρίες προς το τέλος για τους Κατερινιώτες με τον νεαρό Δαδάκο να φτιάχνει όμορφες ευκαιρίες αλλά να μην τις τελειώνει εύστοχα, τότε η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη σίγουρα έχει παράπονα από την τύχη και από την απειρία των νεαρών παικτών του που σίγουρα έχουν πέσει στα «βαθιά» και θα χρειαστούν χρόνο και παιχνίδια για να κάνουν τη διαφορά.

Το σίγουρο είναι ότι αν ο Βατανιακός καταφέρει να μείνει φέτος στην κατηγορία με αυτά τα παιδιά στη σύνθεση του, την επόμενη χρονιά θα κάνει μεγάλα πράγματα

Στο 80΄η ομάδα του Βόλου έκανε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τζήμα σε ατομική προσπάθεια του Μυργιώτη ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Δαδάκος κατέβασε όμορφα με το κεφάλι τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Χαλάτση και σούταρε δυνατά για να περάσει όμως η μπάλα ψηλά άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Σκούρτι μπήκε μέσα στην περιοχή της Βολιώτικης ομάδας και πάσαρε στον αμαρκάριστο Δαδάκο που σούταρε από πλάγια δυνατά για να περάσει η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Χαλάτση.

Συνθέσεις

Βατανιακός: Τζήμας, Τάχος (85’ Μυλιόρδος), Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Πιριτσάους, Σκούρτης, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς (83’ Δαβάκος), Μποστάντζι (71’ Δαλαμήτρας), Ποτουρίδης, Χαρτοματζίδης.

Πύρασος : Χαλάτσης, Σφάκας (79’ Βαγγελάκος), Γκάγκας Σπ., Κοντοβάς Ι., Γκάγκας Κ., Στεφανής, Κοτζαθανάσης, Μαλακασιώτης (62’ Γκίκας), Μυργιώτης (54’ Δαμάσκος), Κοντοβάς Π., Αναστασίου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected