Κατηγορίες
Super League 1

Ηράκλειο – Ο…Γκατουζάκης στους ώμους των Κρητικών! (vid)

ÕÐÏÄÏ×Ç ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÏÖÇ ÓÔÏ ÇÑÁÊËÅÉÏΤην αποθέωση από 500 φίλους της ομάδας γνώρισαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το βράδυ της Κυριακής (19/10) κατά την επιστροφή τους στην Κρήτη οι παίκτες του ΟΦΗ, αλλά και ο Τζενάρο Γκατούζο μετά το «διπλό» στη Λεωφόρο.

Οι οπαδοί των Ηρακλειωτών έκαναν τη νύχτα μέρα στο «Νίκος Καζαντζάκης» δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα για το 2-1 της αγαπημένης τους ομάδας επί του Παναθηναϊκού. Οι 500 φίλοι του ΟΦΗ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα, ενώ έγινε πραγματικός χαμός, όταν εμφανίστηκε ο Ιταλός τεχνικός, Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ που έφτασε στο σημείο ακόμα και να τον σηκώσει στον αέρα… Ναι, καλά διαβάσατε… Τον πήραν στις πλάτες τους οι Κρητικοί.

Τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι πήραν «διπλό» στην έδρα του Παναθηναϊκού μετά το 1987, περίμεναν στο αεροδρόμιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης με τον αντιπρόεδρο, Νίκο Τσαμπουράκη που δεν σταμάτησαν να τους δίνουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected