Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Παραίτηση Δακόπουλου, Παπαδόπουλου. Διαβάστε την επιστολή

10414638_680989225317424_6705135921180685399_nΗμέρα…παραιτήσεων σήμερα για τις ομάδες του νομού μας! Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη Αθανασιάδη από τα διοικητικά δρώμενα του Μακροχωρίου, αλλά και την παραίτηση των Τερζή και Σιαφαρίκα από τα Λευκάδια, πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως και ο Φίλιππος Μελίκης μένει “ακέφαλος” στην τεχνική ηγεσία!

Το Imathia Sports News έχει στην κατοχή του την επιστολή παραίτησης που υπογράφουν από κοινού οι Αντώνης Δακόπουλος και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, οι οποίοι από σήμερα αποτελούν παρελθόν από την τεχνική καθοδήγηση του “ερυθρόλευκου” συλλόγου.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα με τους ιθύνοντες στην ομάδα και ενημέρωσαν για την πρόθεση τους, εκδίδοντας παράλληλα την παρακάτω ανακοίνωση :

“Μετά από αρκετό διάστημα στο οποίο προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στην ομάδα και στην προσπάθεια που κάνει φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας βεβαίως ανυπέρβλητα εμπόδια στην καθημερινότητα μας, θεωρούμε πως έκλεισε ο κύκλος μας στον Φίλιππο και δηλώνουμε την παραίτηση μας. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της καθώς και αυτό ευχόμαστε αμφότεροι.”

Αντώνης Δακόπουλος

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected