Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – Προς παραμονή ο Γκατούζο!

d31b14166fe860036a11f1413cf0c89e_LΚοντά στην παραμονή του στον πάγκο του ΟΦΗ βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο, έπειτα από την σύσκεψη κορυφής της Δευτέρας (27/10).

Ο Ιταλός τεχνικός, το απόγευμα της Κυριακής (26/10) μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έριξε… κεραυνό στους «ασπρόμαυρους» ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Κρήτης. Άμεσα, όλοι οι… οργανισμοί του ΟΦΗ δραστηριοποιήθηκαν, προκειμένου να αλλάξουν την πρόθεση του «Ρίνο».

Το βράδυ της Κυριακής, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών των «ασπρόμαυρων» βρέθηκε στο σπίτι του Τζενάρο Γκατούζο, προσπαθώντας να τον μεταπείσουν, ενώ… δράση στην συνέχεια ανέλαβε ο Μάνθος Πουλινάκης που είχε συνάντηση με τον Ιταλό.

Οι δύο πλευρές έδωσαν νέο… ραντεβού στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο», όπου ο «Ρίνο» αναμενόταν να κάνει την τελευταία του προπόνηση. Το «παρών» στο ΒΑΚ έδωσαν και πολλοί οπαδοί, προκειμένου να πιέσουν, μια ακόμα φορά τον Ιταλό, ενώ στο προπονητικό κέντρο βρέθηκε και πάλι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μαζί με μέλη του συλλόγου. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Τζενάρο Γκατούζο είχε επαφή με τους αρχηγούς της ομάδας, αλλά και τον Μάνθο Πουλινάκη, όπου συζήτησαν για το ενδεχόμενο παραμονής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ηράκλειο, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και όπως όλα δείχνουν, εντός των επόμενων ωρών, αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ για την παραμονή του Ιταλού προπονητή.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected