Super League 1

Super League – Αυλαία στη Ξάνθη

4dc16e4e8359116102da1e2c23715440_LΟι Ακρίτες με στόχο την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα υποδέχονται τη Νίκη Βόλου που θέλει να αποδείξουν πως είναι σε… τροχιά ανάκαμψης (Δευτέρα 27/10, 19.30 Novasports 1/ Onsports)

Μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία στην έδρα της η Ξάνθη θέλει ακόμη ένα τρίποντο στα Πηγάδια που θα της δώσει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Οι Ακρίτες υποδέχονται λοιπόν τη Νίκη Βόλου στο ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League, με τους «νεοφώτιστους» να επιζητούν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα ύστερα από τη νίκη επί του Πανθρακικού ώστε να πιστοποιήσουν πως διανύουν περίοδο ανάκαμψης.

Χωρίς δύο με Νίκη

Οι Ακρίτες θέλουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» υποδεχόμενοι τους Θεσσαλούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κυριακίδη και Τριάδη, ενώ επιστρέφει στη διάθεσή του ο Φλίσκας που εξέτισε την ποινή του. Στην 18άδα συμμετέχουν οι: Ζαρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ολιβέιρα και Ράνος.

Πάνοπλη στα Πηγάδια

Μετά την πρώτη τους νίκη, οι «κυανόλευκοι» είναι πιο απελευθερωμένοι και θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Το θετικό για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Λάουξ να δηλώνει παρών. Στην 20άδα της Νίκης Βόλου συμμετέχουν οι: Ταμπάκης, Ταΐρης, Τσουκάνης, Νικλητσιώτης, Σκούρτης, Μαχλελής, Μέτσε, Μαρινάκης, Αργυρίου, Καρασαλίδης, Ίβενς, Αργύρης, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Ροτζέριο, Μουζακίτης, Σταμπολζίεφ, Τζιώρας και Κορέτα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected