Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Γιατί φέτος είναι…”προπονητοφάγα”;

f6e9a0cf671bb45f34a7d96e73afe038_LΜια μέρα μετά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, που αποτελεί την ημερομηνία ορόσημο για την παραμονή ενός προπονητή στον πάγκο μιας ομάδας, το Onsports καταγράφει την… κίνηση στη Γ’ Εθνική.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, έντεκα ομάδες έχουν προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, με δύο ομάδες να έχουν αλλάξει δύο φορές πρόσωπα στον πάγκο!

Στον 1ο όμιλο, ο Άρης των πολλών προβλημάτων απομάκρυνε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, μετά την κόντρα του με τον Γιώργο Γαλανό. Στο ματς Κυπέλλου με την Καστοριά εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, ενώ πλέον οι «κίτρινοι» φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον Πάουλο Κάμπος, γνωστό από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης. Δύσκολες καταστάσεις βιώνει και η Καστοριά, με τη διοίκηση να προχωρά σε διαζύγιο με τον Πασχάλη Δημητρίου και να προσλαμβάνει στη θέση του τον Ηλία Βάλη. Νέο πρόσωπο στον πάγκο έχει και ο Άρης Ακροποτάμου, καθώς παραιτήθηκε ο Στέλιος Ιγνατιάδης μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας και τη θέση του πήρε ο Άκης Βάβαλης. Τέλος, από τον Απόλλωνα Αρναίας αποχώρησε ο Χρήστο Νεοφώτιστος και η διοίκηση προσέλαβε τον Γιάννη Τζιφόπουλο.

Στον 2ο όμιλο, δε… λείπουν οι αλλαγές στον πάγκο, με τον Πυρσό Γρεβενών να έχει τα πρωτεία. Στο τιμόνι των «πρασίνων» το καλοκαίρι ξεκίνησε ο Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα, αλλά μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα, η διοίκηση αποφάσισε να επαναφέρει στην ομάδα τον Πέτρο Τσούκλη, με συνεργάτη τον Ηλία Βάλη. Όμως και πάλι ο Πυρσός δεν… άναψε και τελικά νέος προπονητής είναι ο Μιχάλης Μαυρίδης. Στα Λευκάδια, αποχώρησε ο Τόλης Τερζής, ενώ νέος τεχνικός είναι πλέον ο παλιός τερματοφύλακας Θεόδωρος Γκίτκος. Στο Μακροχώρι, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα προβληματική από το ξεκίνημα της σεζόν, με την ομάδα να φλερτάρει με τη μη συμμετοχή της. Τελικά οργανώθηκε και με προπονητή τον Γιάννη Κερλίδη ξεκίνησε τη σεζόν, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε. Πλέον το σωματείο της Ημαθίας βρίσκεται εν αναμονή νέων ανακοινώσεων τόσο σε επίπεδο διοίκησης, όσο και σε προπονητή. Στον Δωτιέα Αγιάς, η παραμονή του Σωτήρη Αντωνίου είναι μετέωρη, καθώς έκανε λόγο για διοικητικά προβλήματα και αναμένεται η απόφαση της διοίκησης.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected