Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κόστα Ρίκα – Ο Νάβας που λατρεύτηκε ως ήρωας, τώρα στο “μάτι” της δικαιοσύνης!

Με ένδικα μέσα απειλή τη κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα  ο Κέιλορ Νάβας που καταγγέλλει ότι επιθεωρητές της τον έχουν … κατασκοπεύσει.

Το Τμήμα δικαστικών Ερευνών της κεντροαμερικανικής χώρας (OIJ) αποκάλυψε ότι 24  κρατικοί επιθεωρητές έχουν κάνει χρήση μίας πλατφόρμας πληροφοριών ώστε να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες σχετικές με τον 27χρονο γκολκίπερ τον περασμένο Ιούλιο  και Αύγουστο.
Σε ανακοίνωση του στην επίσημη του σελίδα στο διαδίκτυο ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης  υποστηρίζει: «Νιώθω οργή , η ιδιωτική μου ζωή και αυτή της οικογένειας μου έχει παραβιαστεί. Ζήτησα από τους δικηγόρους μου στην Κόστα Ρίκα να λάβουν τα απαιτούμενα νομικά μέτρα».

Ο Φρανσίσκο Σεγούρα, διευθυντικό στέλεχος της OIJ από την πλευρά του τόνισε « οι επιθεωρητές έχουν μόνον αρμοδιότητα για πρόσβαση στην πλατφόρμα όταν διαξάγουν αστυνομικές έρευνες και ενεργούν μόνον σε πολύ σοβαρές υποθέσεις και παραπτώματα που μπορούν να οδηγήσουν σε καταδίκες από 15 ημέρες και επάνω».

1414693175322 wps 4 Keylor Navas of Costa Ric

Ο Νάβας ήταν ο μεγάλος ήρωας της ιστορικής πορείας της Κόστα Ρίκα ως τα προημιτελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας  και ήταν αυτός που έβαλε τέλος στο  όνειρο της εθνικής Ελλάδας να προχωρήσει στη διοργάνωση πέραν της φάσης των «16» καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Φάνη Γκέκα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ρεσίφε τον περασμένο Ιούλιο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected