Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Ψάξτε για τον δεύτερο…

47793241e5fba1d8db9f756bc350b806_LΑκόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μπάγερν Μονάχου η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ επικρατώντας 2-1 της Ντόρτμουντ στην «Αλιάντζ Αρένα».

Το τελευταίο της χαρτί έπαιζε η Ντόρτμουντ στην «Αλιάντζ Αρένα» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά, ήθελαν τη νίκη για να μπορέσουν να πλησιάσουν στην κορυφή και να αποδείξουν πως δεν είναι τελειωμένοι.

Παρόλα αυτά, η Μπάγερν Μονάχου παρά του ότι έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ και να πάρουν ακόμα μία νίκη προς την κατάκτηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στα πρώτα λεπτά είχαν δοκάρι με τον Ρόμπεν. Η απάντηση ήταν άμεση από τη Ντόρτμουντ καθώς στο 9’ και η προσπάθεια του Μκιταριάν σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 31’ ο Ρόις με καρφωτή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ντόρτμουντ η οποία έδειχνε να αντιδράει από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά στο τελευταίο 20λεπτο ήρθε η ανατροπή από τους Βαυαρούς,.

Στο 72’ ο Λεβαντόφσκι με ωραίο σουτ, έφερε το ματς στα ίσια για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπεν στο 85’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected