Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γιάννης Μουρίκι – Ο MVP της 7ης αγωνιστικής!

cimg7163-copy

Μία ακόμη εβδομάδα μεγάλης συμμετοχής για την ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2103 ψηφοφόρους για τους 7 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

MVP της 7ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Γιάννης Μουρίκι του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κόντρα στην ΑΕ Καψόχωρας και προτιμήθηκε από 965 αναγνώστες. Ο 21χρονος επιθετικός είναι η έβδομη συμμετοχή για το 2ο All Star Game των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που όπως και πέρσι, θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Πέτρος Μπάμπος του Άτλα Ζερβοχωρίου που ήταν «στυλοβάτης» κόντρα στον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας, ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Αντώνης Πιτσάβας του Φίλιππου Μελίκης, σκόρερς δύο τερμάτων με αντίπαλο τον Εθνικό Κλειδιού

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2103 αναγνώστες μας :

Γιάννης Μουρίκι (ΦΑΣ Νάουσα) 965 ψήφους – 45.89%

Πέτρος Μπάμπος (Άτλας Ζερβοχωρίου)  824 ψήφους – 39.18%

Αντώνης Πιτσάβας (Φίλιππος Μελίκης)  192 ψήφους – 9.12%

Μερκούρης Καραλιόπουλος (Αχιλλέας Νάουσας) 49 ψήφους – 2.33%

Χάρης Συμεωνίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης)  30 ψήφους – 1.43%

Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος (ΑΕ Χαρίεσσας) 25 ψήφους – 1.16%

Δημήτρης Χαρισούδης (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) 15 ψήφους – 0.72%

Τις υπόλοιπες 3 ψήφους πήραν οι Ανέστης Σπυριδωνίδης (Άτλας Ζερβοχωρίου), Δημήτρης Δάγγας (ΑΕ Χαρίεσσας) και Αλέκος Μπουκλάς (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)

*Η βράβευση του Γιάννη Μουρίκι θα πραγματοποιηθεί πριν το ματς της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΦΑΣ Νάουσα και τον Ατρόμητο Διαβατού (22/11) ή αν η “κυανόλευκη” ομάδα κληρωθεί εντός έδρας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected