Super League 1

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (2-0) Κέρδισε τον…κακό του δαίμονα!

093e87275bae1f0ec2130881c381a5f9_LΟ Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου (2-0) και πηγαίνει την άλλη Κυριακή στην Τούμπα για το διπλό ώστε να μπει ξανά στη διεκδίκηση του εφετινού τίτλου.

Ο Δώνης και ο Μπούι ανταμείφθηκαν για την καλή εμφάνισή τους στο κύπελλο και έμειναν στη βασική 11άδα του Παναθηναϊκού, αλλά το ρομβοειδές 4-4-2 δεν λειτούργησε όσο καλά θα ήθελε ο -τιμωρημένος- Αναστασίου. Με τον νεαρό μέσο μόνο σε ρόλο 6αριού και τον Ατρόμητο να περιμένει με πέντε χαφ πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, κάθε επιθετική ενέργεια του “τριφυλλιού” ερχόταν αναγκαστικά από τα άκρα.

Η μετατόπιση του Πράνιτς στη δεξιά πλευρά και του Ζέκα κοντά στον νεαρό μέσο βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη από τις πτέρυγες. Μάλιστα μετά το σουτ του Κροάτη στο 16′ που έδιωξε ο Τσέναμο με γροθιές, ο ίδιος προκάλεσε με τη σέντρα του το αυτογκόλ του Λαζαρίδη στο 27′.

Ο Ατρόμητος γλίτωσε το 2-0 στο ευθύβολο σουτ του Δώνη που έβγαλε σωτήρια ο Τσέναμο μετά το κόρνερ του Νάνο και βελτιώθηκε μόνο αφότου βγήκε από το γήπεδο ο Τάτος. Με τον Ναπολεόνι πλέον περιφερειακά και τον Ούμπιδες ελεύθερο, η ομάδα του Σα Πίντο βρήκε μια σπουδαία ευκαιρία, αλλά στο 54′ ο Στιλ έδιωξε με τα πόδια το χαμηλό πλασέ του Αργεντινού.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο contra.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected