Super League 1

Παναιτωλικός – SKODA Ξάνθη (5-2) Τα είδε…κωλυόμενα η ομάδα του Βασιλακάκη!

1161977Ο Παναιτωλικός έδωσε καταπληκτική παράσταση στο Αγρίνιο κερδίζοντας με 5-2 την Ξάνθη που… τόλμησε να προηγηθεί στο σκορ. Έκρυψαν τη μπάλα σε ορισμένα σημεία οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Το καλύτερο ημίχρονο του πρωταθλήματος (μέχρι εκείνη την ημέρα) παρακολουθήσαμε στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη. Οι δυο ομάδες είχαν αρκετή όρεξη για μπάλα και μας αποζημίωσαν με τέσσερα γκολ στα 48 πρώτα λεπτά!

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σίλβα Κλέιτον εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μορένο και με έναν περίεργο τρόπο ο Λισγάρας την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 (νωρίτερα ο Κλέιτον είχε χάσει μεγάλη φάση για να σκοράρει).

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε λίγο (είχαμε κάποιους τραυματισμούς και δυο αναγκαστικές αλλαγές), όμως στο 22ο λεπτό το ματς ήρθε στα ίσα. Ο Κέβιν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μορένο πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Ζαρόπουλο να αποκρούει και τον Βιγιαφάνες από κοντά να κάνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-1 ένα λεπτό αργότερα. Ο Μορένο από καλή θέση έκανε το σουτ, ο Ζαρόπουλος και πάλι είπε “όχι”, ο Φωτάκης πήρε το ριμπάουντ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Έβρεξε γκολ

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχαμε άλλα δυο γκολ! Στο 45ο λεπτό… χάθηκε η μπάλα. Ο Μπεχαράνο ανέβηκε από τα αριστερά και έβγαλε μπαλιά με τακουνάκι στον Βιγιαφάνες, ο οποίος με καταπληκτικό σουτ έκανε το 2-1 για τον Παναιτωλικό.

Κι εκεί που νομίζαμε πως θα πάμε με το 2-1 στο ημίχρονο, ήρθε το 2-2 από τον Λουσέρο. Ομποντό και Καπετάνος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον καταπληκτικό Ζαρόπουλο, όμως στο τρίτο σουτ από τον Αργεντινό η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Θρίαμβος

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Ο Βιγιαφάνες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ετζενγκέλε που είχε μείνει ψηλά μετά από κόρνερ σκόραρε με κεφαλιά στο 52′, κάνοντας το 3-2.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έκανε τέσσερα τα τέρματα του. Ο Μαρτίνες εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε μπροστά από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Ζαρόπουλου. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν και έφτασαν σε πέμπτο γκολ στο 69ο λεπτό. Ο Μαρτίνες κράτησε τη μπάλα όσο χρειαζόταν και την έδωσε στον Καπέλ που ερχόταν από πίσω, ο οποίος με σουτ έγραψε το 5-2.

Η Ξάνθη προσπάθησε να μειώσει το σκορ και έχασε μία καλή ευκαιρία στο 82ο λεπτό. Ο Ράνος με ατομική ενέργεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, με τον Ράφαελ να διώχνει σε κόρνερ.

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Μπεχράνο, Ετζενγκέλε, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης, Βιγιαφάνες (Μήλιος 86′), Μαρτίνες (Κόρμπος 81′), Καπέλ, Μορένο (Άλβες 37′).

SKODA Ξάνθη : Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης, Παπαστεργιανός (Ομποντό 33′), Κλέιτον (Ρενάν 68′), Σολτάνι, Λουσέρο, Καπετάνος (Ράνος 59′).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected