Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Μικρές Εθνικές ομάδες – Στροφή στο…γαλλικό know how!

135942Η ομοσπονδία έχει αποφασίσει να προσλάβει τον Κριστιάν Νταμιάνο, ο οποίος θα αναλάβει την εποπτεία της προεπιλογής νεαρών ποδοσφαιριστών, ηλικίας 14-15 ετών απ’ όλη την Ελλάδα. Ουσιαστικά, υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και με την άφιξη του Γάλλου προπονητή πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα επισημοποιηθεί η συνεργασία. 

Να αναφέρουμε ότι ο Κριστιάν Νταμιάνο έχει δουλέψει στο πλευρό του Κλαούντιο Ρανιέρι σε τέσσερις ιταλικές ομάδες, στην Πάρμα, τη Γιουβέντους, τη Ρόμα και την Ίντερ. Εφόσον αναλάβει καθήκοντα ο 64χρονος τεχνικός, η αγωνιστική φιλοσοφία στις μικρές Εθνικές ομάδες θα στηριχτεί στα γαλλικά πρότυπα. 

Ο Κριστιάν Νταμιάνο έχει εργαστεί μια δεκαετία στη γαλλική ομοσπονδία ως τεχνικός σύμβουλος στις μικρές Εθνικές ομάδες, ενώ έχει περάσει από τον πάγκο της Φούλαμ (συνεργάτης του Ζαν Τιγκανά) και της Λίβερπουλ (βοηθός του Ζεράρ Ουγιέ). 

Όλα αυτά πριν ακόμα κάτσει η… σκόνη από την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται στη Ρώμη και την προσεχή Κυριακή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων, Γιώργο Καραγκούνη το ματς ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός στην Τούμπα. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected