Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Στα υπόψιν ο Λουτσιάνο

luciano1_610x400

Διερευνητική επαφή και με τον Βραζιλιάνο κόουτς είχε ο Απόλλων Καλαμαριάς που τσεκάρει –δίχως να βιάζεται- τις επιλογές του για τη τεχνική ηγεσία. Θλάση ο Καστσιαρός.

Η αποχώρηση δύο προπονητών σε μικρό χρονικό διάστημα από τον Απόλλωνα, με τις όποιες δυσλειτουργίες προκαλεί στο αγωνιστικό κομμάτι επιβάλλει πλέον λεπτούς χειρισμούς για την εύρεση του νέου, τρίτου από την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς.

Ετσι λειτουργούν και οι διοικούντες την ομάδα αποφεύγοντας βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις, έχοντας σύμμαχο και το χρόνο, μια και ο Απόλλων μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό έχει ρεπό. Ηδη όμως έχει δημιουργηθεί μία σαφής εικόνα από τους κ.κ Ανατολίτη και Ζαπρόπουλο για την εικόνα που επικρατεί στην… αγορά, με τους «μνηστήρες» βάσει της διαμορφωθείσας κατάστασης να είναι από χθες βράδυ τέσσερις.

Τελευταίος αλλά όχι… καταϊδρωμένος ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, με την πρώτη διερευνητική επαφή με τον Βραζιλιάνο να έχει πραγματοποιηθεί. Πρώτος στη λίστα παραμένει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, παράλληλα όμως παραμένει και η πιο δύσκολη περίπτωση. Υψηλό κασέ και πιθανή πρόταση από ομάδα της SuperLeague φαντάζουν ανυπέρβλητα εμπόδια την τρέχουσα χρονική στιγμή και καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη μία συμφωνία των δύο πλευρών.

Τα προαναφερθέντα «εμπόδια» δε συναντώνται στην περίπτωση του Μανουέλ Ρόκα, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου να πληροί τις προϋποθέσεις που επιθυμούν στον Απόλλωνα. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Παναγιώτης Διλμπέρης που αποτελεί τη…newentry στα ονόματα των υποψήφιων. Γνώστης της κατηγορίας και του έμψυχου δυναμικού του Απόλλωνα, φιλόδοξος και ανερχόμενος, είναι ορισμένα από τα «παράσημά» του.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Απόλλων θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Αιγίνιο με τον Βασίλη Χάβο στον πάγκο, με την πρόσληψη νέου προπονητή να μην αναμένεται νωρίτερα από την Κυριακή (9/11).

Στα αγωνιστικά τα χαμόγελα από τη νίκη επί του Τυρνάβου «πάγωσαν» χθες από τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Ο 39χρονος μπακ υπέστη θλάση και χάνει τον αγώνα στο Αιγίνιο. Αγώνα δρόμου δίνει ο Ολίσε που αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι και θεωρείται αμφίβολος, ενώ αντίθετα στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο κλινήρης την Τρίτη, Παύλος Δήμου.

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected